خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تاکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟ آیا خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟
سرخط خبرها

چند کشور جهان برای مهار آتش به کانادا نیرو فرستادند + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۷۳۸۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
چند کشور جهان برای مهار آتش به کانادا نیرو فرستادند + جزئیات
صدها نیروی آتش‌نشان از کشورهای مختلف خود را به استان «نوا اسکوشیا» در سواحل اقیانوس اطلسِ کانادا رسانده و در تلاش برای مهار بزرگترین آتش‌سوزی طبیعی‌ که تاکنون در تاریخ هواشناسی این منطقه به ثبت رسیده، هستند.

به گزارش شهرآرانیوز نقل از شبکه خبری بی بی سی، همزمان در نزدیکی هالیفاکس، بزرگترین شهر این استان در شرق کانادا نیز گسترش یک آتش‌ دیگر هزاران نفر را وادار به تخلیه اماکن مسکونی و تجاری کرده است.

دود و خاکستر ناشی از این آتش‌سوزی‌ها به حدی است که ایالت‌های مرزی در آمریکا را با هشدار آلودگی هوا روبرو کرده است.

استان «نوا اسکوشیا» در شرق کانادا و کرانه اقیانوس اطلس معمولا با زمستان‌های سرد و تابستان‌های معتدل شناخته می‌شود اما این روزها در حالی که هنوز سه هفته تا آغاز رسمی فصل تابستان باقی مانده، آتش‌سوزی طبیعی در مناطق جنوبیِ این استان گزارش شده که ارتفاع شعله‌های آن به ۱۰۰ متر می‌رسد و حدود ۱۷ هزار هکتار از اراضی این استان را سوزانده و همچنان زبانه می‌کشد.

هرچند تاکنون کسی در جریان این آتش سوزی‌ها کشته نشده اما دست کم ۵۰ واحد مسکونی خاکستر شده و بیش از ۲۰۰ خانه هم در مسیر حرکت آتش قرار دارند.

اینجا ببینید:

به رغم امدادرسانی‌ها از کشورهای دیگر اما همچنان امید اصلی به بارش باران برای مهار آتش است هرچند هواشناسان گفته‌اند که دست‌کم تا اواخر امروز (جمعه) خبری از غرش ابرها نخواهد بود.

استان‌های غربی کانادا هم در ماه مه آب‌وهوای خشکی داشته‌اند که به آتش‌سوزی‌های غیرقابل کنترل دامن زده است.

براساس داده‌های سازمان منابع طبیعی کانادا بیش از دو میلیون هکتار از اراضی سراسر کشور به دلیل آتش‌سوزی‌های جنگلی تا این لحظه در سال جاری سوخته است.

این یکی از زودرس ترین فصول آتش سوزی در تاریخ کانادا بوده است.

کارشناسان می‌گویند در حالی که جرقه آتش‌سوزی‌ها ممکن است با دخالت مستقیم انسان زده شود، عوامل طبیعی نیز نقش مهمی دارند. چرخه گرمای شدید و طولانی که ناشی از تغییر اقلیم است، باعث دفع رطوبت بیشتری از زمین و پوشش گیاهی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->