هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟
سرخط خبرها

دستگیری سارق حرفه‌ای در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۱۶۸۴۶۰
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
دستگیری سارق حرفه‌ای در مشهد + عکس
مرد معتاد که اموال داخل خودروها را سرقت می‌کرد، با تیراندازی پلیس زخمی و دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی مشهد روز گذشته در تشریح کارنامه سیاه این سارق حرفه‌ای گفت: در پی افزایش سرقت محتویات خودرو‌های پارک شده با شگرد شکستن شیشه و لچکی در برخی از مناطق شهری، نیرو‌های گشت نامحسوس برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان سرقت‌های مذکور تقویت شدند و به گشت زنی در محدوده‌های جغرافیایی جرم پرداختند.

دستگیری سارق حرفه‌ای در مشهد + عکس

سرهنگ احمد نگهبان افزود: در این میان گروه کارآزموده‌ای از نیرو‌های تجسس کلانتری شهرک فراجا، رصد‌های اطلاعاتی را با شیوه نامحسوس در حالی آغاز کردند که برخی از مال باختگان تصاویر و فیلم‌هایی از صحنه‌های سرقت را به پلیس ارائه کرده بودند.

بررسی این فیلم‌ها زیر ذره بین تحقیقات قرار گرفت و بدین ترتیب عوامل گشت انتظامی با نظارت مستقیم سرهنگ محمد فیاضی (رئیس کلانتری شهرک فراجا) در مکان‌های احتمالی وقوع جرم مانند پارکینگ‌های محلی مستقر شدند و به طور شبانه روزی محیط‌های مذکور را زیر نظر گرفتند تا این که یازدهم خرداد، موتورسوار جوانی وارد کمین نامحسوس نیرو‌های انتظامی شد و در حالی که زن جوانی نیز ترک نشین آن بود به سوی خودرو‌های پارک شده در پارکینگ چهل بازه رفت و آماده سرقت شد.

مقام ارشد انتظامی مشهد تصریح کرد: نیرو‌های انتظامی که تصاویری از سارق محتویات خودرو‌ها را در دست داشتند، بی درنگ عملیات دستگیری را آغاز کردند و محیط پارکینگ را به محاصره درآوردند، ولی دزد موتورسوار با مشاهده نیرو‌های انتظامی تلاش کرد تا راهی برای فرار بیابد، اما وقتی از هر سو خود را در محاصره دید، موتورسیکلت دارای پلاک مخدوش را متوقف کرد و با ترفندی خاص مدعی شد همدست دیگرش درون پارکینگ است!

او با توسل به این حیله حرفه‌ای و به بهانه نشان دادن محل حضور همدستش در پارکینگ، ناگهان پا به فرار گذاشت تا با مخفی شدن در لابه لای خودروها، پلیس را گمراه کند، ولی عوامل انتظامی پس از شلیک ۲ تیر هوایی، زنگ اخطار‌های قانونی را به صدا درآوردند که باز هم موتورسوار نقابدار در تاریکی شب به فرار ادامه داد، در این هنگام سومین گلوله از سلاح افسران تجسس شلیک شد و بر قوزک پای وی نشست.

«کلید دار امنیت مشهد» در ادامه اضافه کرد: دقایقی بعد متهم ۳۸ ساله که «وحید- ر» نام دارد به مرکز درمانی انتقال یافت و بررسی‌های پلیس وارد مرحله جدیدی شد. وی گفت: تحقیقات مقدماتی نشان داد که سارق مذکور سوابق متعدد کیفری دارد و چندین بار به جرم سرقت روانه زندان شده است.

سرهنگ نگهبان همچنین با اشاره به سرقتی بودن موتورسیکلت مورد استفاده این دزد حرفه‌ای خاطرنشان کرد: دو روز بعد از این ماجرا مالک موتورسیکلت با مراجعه به پلیس، سرقت موتورسیکلت خود از حیاط منزلش را گزارش داد و گفت: موتورسیکلتم را از داخل منزلم واقع در بولوار بهمن منطقه خواجه ربیع ربوده اند، اما من، چون سرکار بودم متوجه سرقت نشدم و روز بعد زمانی که به منزلم رفتم دریافتم که موتورسیکلت سرقت شده است و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم.

رئیس پلیس مشهد به آغاز بازجویی‌ها از متهم نیز پس از بهبودی نسبی اشاره کرد و گفت: این سارق حرفه‌ای بعد از آن که تصاویر و فیلم‌های خود را در صحنه‌های سرقت دید، دیگر نتوانست حقیقت ماجرا را کتمان کند و به ناچار لب به اعتراف گشود و برخی از سرقت‌ها را پذیرفت. از سوی دیگر نیز بررسی‌های پلیس بیانگر آن بود که سارق مذکور و همدستش با پرسه زنی در خیابان ها، خودرو‌های مسافرانی را که پلاک مشهد نداشتند، شناسایی می‌کردند و با شکستن شیشه‌ها به اموال داخل خودرو‌ها دستبرد می‌زدند که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

گفتگو با سارق

*نامت چیست؟

وحید

*کجا زندگی می‌کنی؟

جای خاصی ندارم، از کارتن خواب‌های صدمتری هستم و بیشتر در بولوار خیام پاتوق دارم.

*چند سابقه کیفری داری؟

۵ بار راهی زندان شده ام.

*معتادی؟

بله! شیشه مصرف می‌کنم.

*مقداری مواد مخدر صنعتی (شیشه) از جیب هایت کشف شده است، برای مصرف گذاشته بودی؟

نه! مواد مخدر متعلق به «سیمین» است که هنگام دستگیری همراهم بود.

*با تو چه نسبتی دارد؟

درخیابان آشنا شدیم، با هم مواد مصرف می‌کنیم!

*ولی مواد مخدر از جیب شما کشف شده است؟

مواد را «سیمین» به من داد تا برایش نگهداری کنم من هم درون جیبم گذاشتم!

*سرقت‌ها را قبول داری؟

بله! من و همدستم که فرار کرده است، شیشه خودرو‌ها را می‌شکستیم و هرچه داخل خودرو بود به سرقت می‌بردیم.

*در کدام مناطق بیشتر سرقت می‌کردید؟

در پارکینگ چهل بازه، بولوار هفت تیر و بولوار شهید صیاد شیرازی...

*یعنی از شمال مشهد به جنوب شهر می‌آمدید؟

بله! چون در منطقه محل سکونتمان زود شناسایی می‌شویم!

*فیلم‌هایی از صحنه‌های سرقت شما وجود دارد، آن‌ها را قبول داری؟

بله! چیزی است که نمی‌شود انکار کرد.

* «سیمین» هم در سرقت‌ها نقش داشت؟

نه! او در هیچ سرقتی با من نبود!

*چرا به اخطار‌های پلیس و حتی تیراندازی توجهی نکردی؟

اشتباه کردم! به هر طریقی می‌خواستم فرار کنم، چون سابقه دار بودم.

در حالی که بازجویی از سارق مذکور با دستور‌های ویژه قاضی شعبه ۶۰۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد ادامه داشت، زن ۵۳ ساله‌ای با شناسایی سارق مذکور به دایره تجسس کلانتری مراجعه کرد و گفت: صبح نهم خرداد، خودروی نامزد دخترم مقابل منزل ما در بولوار لادن پارک بود که فقط در ۴ دقیقه شیشه عقب را با سنگ شکسته و چمدان حاوی طلا‌های دخترم را که در مراسم عقدکنان هدیه گرفته بود، سرقت کردند. همچنین سرویس قابلمه، ساعت و دیگر لوازم و هدایا را نیز سرقت کرده اند که فیلم سرقت توسط دوربین مدار بسته ثبت شده است.

واکاوی دیگر سرقت‌های متهم و دستگیری همدست فراری وی زیر نظر سروان سیفی (رئیس دایره تجسس کلانتری شهرک فراجا) در حالی ادامه دارد که متهم مذکور با دستور قضایی روانه زندان شد.

منبع: خراسان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->