اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

بیش از ۲۳ هزار گردشگر سلامت در مشهد خدمات گرفتند

  • کد خبر: ۱۷۰۲۳
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۳
بیش از ۲۳ هزار گردشگر سلامت در مشهد خدمات گرفتند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۲۳ هزار و ۵۰۰ گردشگر سلامت در بیمارستان‌ها و مراکز جراحی محدود زیر پوشش این دانشگاه خدمات دریافت کرده اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد اسماعیل خیامی با بیان اینکه ساماندهی وضعیت گردشگری سلامت یکی از مهمترین رویکرد‌های این حوزه به شمار می‌رود و در این راستا تا کنون اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته است خاطر نشان کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، ارائه خدمات به گردشگران سلامت تنها در مراکزی که دارای مجوز و استاندارد‌های لازم و تایید شده از سوی وزارت بهداشت هستند امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه در راستای همگرایی و افزایش مشارکت سازمان‌های مرتبط و بخش خصوصی، کمیته گردشگری سلامت در استانداری خراسان رضوی تشکیل شده است تصریح کرد: تهیه و بازبینی تعرفه‌های گردشگری سلامت استان در بخش دولتی وغیر دولتی (تشخیصی، درمانی، سرپایی و بستری)، تهیه برنامه مهم ساماندهی لیدر‌ها و دلالان حوزه گردشگری سلامت و انجام هماهنگی‌های لازم برای آغاز طرح از اواخر دی ماه و برنامه ریزی و اقدام جهت ایجاد سایت مرجع گردشگری سلامت استان به زبان‌های مختلف از جمله اقداماتی است که در این راستا صورت گرفته است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ بیمارستان و ۴ مرکز جراحی محدود دارای مجوز گردشگری سلامت هستند اظهار کرد: تمامی مراکز دارای مجوز به طور سالانه مورد بازرسی و پایش قرار می‌گیرند و در صورت کاهش استانداردها، تذکرات لازم برای رفع آن ارائه می‌شود.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شهر مشهد بعد از تهران بیشترین گردشگر سلامت در سطح کشور را به خود اختصاص داده است افزود: مشهد در حوزه گردشگری سلامت به دلیل وجود بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) و از سوی دیگر وجود پزشکان و کادر درمانی مجهز و هزینه‌های مناسب درمانی از ظرفیت مطلوبی برخوردار است و می‌تواند پیشتاز در عرصه گردشگری سلامت در کشور باشد.

دکتر خیامی با اشاره به آیین نامه جدید "صدور مجوز تسهیل گری ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی" ابلاغی از سوی وزارت اظهار کرد: در این راستا ۴۷مورد درخواست ایجاد شرکت تسهیلگری در سامانه صدور پروانه‌ها به ثبت رسیده است که تا کنون ۹ مورد موافقت اصولی صادر گردیده و ۲ مورد پروانه بهره برداری صادر شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->