ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

نخستین کانون عشایری خدمت رضوی آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۷۳۴۶۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
نخستین کانون عشایری خدمت رضوی آغاز به کار کرد
نخستین کانون عشایری خدمت رضوی همزمان با دهه امامت و ولایت در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عرصه خدمت‌رسانی خادمان و خادمیاران رضوی از حرم مطهر، شهر مشهد و مراکز استان‌ها به نقاط دوردست کشور هم گسترش یافته و حالا با افتتاح اولین کانون خدمت رضوی در منطقه عشایرنشین شهرستان اهر، عشایر دوست داشتنی ایران اسلام عزیز هم از این خدمات بهره‌مند شده اند.

اولین کانون عشایری خدمت رضوی همزمان با دهه امامت و ولایت در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد. موقعیت مکانی دقیق این کانون در منطقه ییلاقی قوچ‌گولی شهرستان اهر است و با افتتاح این کانون، عشایر طایفه اتمیانلو زیر سایه عنایت امام رئوف و زیر چتر حمایت خادمیاران رضوی قرار گرفته اند.

مردم امام رضادوست شهرستان اهر، که در دهه کرامت امسال با میزبانی از کاروان زیر سایه خورشید خادمان رضوی به شوق آمده بودند و دلشان روانه مشهدالرضا (ع) شده بود، در دهه ولایت نیز چشمشان به دیدن جمعی از خادمان و خادمیاران این آستان روشن شد و این بار با افتتاح مرکز خادمیاری عشایری در مناطق ییلاقی شهرستان خود، برای همیشه حضور سبز آن‌ها را در کنار خود احساس کنند. مراسم افتتاح این مرکز با حضور جمعی از مردم منطقه، ریش سفیدان طوایف عشایر و همچنین احمد میرزاده مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی برگزار شد و او در سخنانی، از ارادت مثال‌زدنی مردم دیار آذربایجان به امام رضا (ع) گفت.

میرزاده اظهار کرد: با توجه به عشق و ارادت مردم آذربایجان به امام هشتم (ع)، این منطقه یکی از موفق‌ترین عملکرد‌ها را در حوزه خادمیاری داشته و دلدادگان آذری زبان بسیاری برای خدمت به هم نوعان خود، با کانون خادمیاری همکاری دارند.

میرزاده افتتاح اولین کانون عشایری خدمت رضوی در این منطقه از کشور را افتخاری برای استان آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: امیدواریم به پشتوانه این شوق و دلدادگی، بتوانیم در ارائه خدمت به عشایر عزیز سربلند باشیم و با یاری مردم، گره‌ای از مشکلات آن‌ها باز کنیم.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->