آیت‌الله وحید خراسانی در دسته عزاداری حضور پیدا کرد + عکس امام حسن عسکری (ع) چگونه در حصار عباسیان برای عصر غیبت زمینه‌سازی کرد؟ وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم شایعه فوت آیت‌الله وحید خراسانی تکذیب شد ترسیمگر راه آزادی | یادی از علیرضا مهدی‌زاده حکاک که در تظاهرات ضدطاغوت به شهادت رسید ۲ ویژگی تفکر در گفتار امام حسن عسکری (ع) امام عسکری(ع)؛ مبدع ماناترین راه و رسم انتظار | بررسی اقدامات امام عسکری(ع) برای ورود ایمن شیعه به عصر غیبت فرهنگ میزبانی مشهدالرضا (ع) از نگاه دوربین عکاسان | برگزاری نخستین جشنواره عکس «قدمت بر چشم» در مشهد اعلام‌ ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گردهمایی بسیج ادارات خراسان رضوی برگزار شد | خدمت‌رسانی مستمر کارمندان بسیجی استان، از جنگ ۱۲ روزه تا دهه آخر صفر فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی ۲۸ آبان‌ماه برگزار می‌شود تولیت آستان قدس رضوی: ورود هیئات مذهبی به میدان خدمات اجتماعی، لبیک به سیره سیدالشهدا(ع) است مراسم بزرگداشت شهدای دولت در مشهد برگزار شد  شهدای ترور در جمهوری اسلامی؛ از سپهبد قرنی تا شهدای جنگ ۱۲ روزه ماجرای سوءقصد به سعید طوسی در مشهد چه بود؟ ارائه گزارش بنیاد شهید به مجلس درباره شهدای جنگ ۱۲ روزه در هفته آینده میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود
سرخط خبرها

نخستین کانون عشایری خدمت رضوی آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۷۳۴۶۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
نخستین کانون عشایری خدمت رضوی آغاز به کار کرد
نخستین کانون عشایری خدمت رضوی همزمان با دهه امامت و ولایت در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عرصه خدمت‌رسانی خادمان و خادمیاران رضوی از حرم مطهر، شهر مشهد و مراکز استان‌ها به نقاط دوردست کشور هم گسترش یافته و حالا با افتتاح اولین کانون خدمت رضوی در منطقه عشایرنشین شهرستان اهر، عشایر دوست داشتنی ایران اسلام عزیز هم از این خدمات بهره‌مند شده اند.

اولین کانون عشایری خدمت رضوی همزمان با دهه امامت و ولایت در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد. موقعیت مکانی دقیق این کانون در منطقه ییلاقی قوچ‌گولی شهرستان اهر است و با افتتاح این کانون، عشایر طایفه اتمیانلو زیر سایه عنایت امام رئوف و زیر چتر حمایت خادمیاران رضوی قرار گرفته اند.

مردم امام رضادوست شهرستان اهر، که در دهه کرامت امسال با میزبانی از کاروان زیر سایه خورشید خادمان رضوی به شوق آمده بودند و دلشان روانه مشهدالرضا (ع) شده بود، در دهه ولایت نیز چشمشان به دیدن جمعی از خادمان و خادمیاران این آستان روشن شد و این بار با افتتاح مرکز خادمیاری عشایری در مناطق ییلاقی شهرستان خود، برای همیشه حضور سبز آن‌ها را در کنار خود احساس کنند. مراسم افتتاح این مرکز با حضور جمعی از مردم منطقه، ریش سفیدان طوایف عشایر و همچنین احمد میرزاده مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی برگزار شد و او در سخنانی، از ارادت مثال‌زدنی مردم دیار آذربایجان به امام رضا (ع) گفت.

میرزاده اظهار کرد: با توجه به عشق و ارادت مردم آذربایجان به امام هشتم (ع)، این منطقه یکی از موفق‌ترین عملکرد‌ها را در حوزه خادمیاری داشته و دلدادگان آذری زبان بسیاری برای خدمت به هم نوعان خود، با کانون خادمیاری همکاری دارند.

میرزاده افتتاح اولین کانون عشایری خدمت رضوی در این منطقه از کشور را افتخاری برای استان آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: امیدواریم به پشتوانه این شوق و دلدادگی، بتوانیم در ارائه خدمت به عشایر عزیز سربلند باشیم و با یاری مردم، گره‌ای از مشکلات آن‌ها باز کنیم.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->