خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند
سرخط خبرها

توقف حرکت قطار مشهد - سرخس به دلیل ریزگرد‌ها (۴ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۶۱۰۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
توقف حرکت قطار مشهد - سرخس به دلیل ریزگرد‌ها (۴ مرداد ۱۴۰۲)
فرماندار سرخس گفت: به دلیل هجوم مجدد ریزگردها و گرد و غبار کلیه ادارات سرخس امروز چهارشنبه ۴ مردادماه تعطیل اعلام شد و حرکت قطار مشهد- سرخس و بالعکس نیز در نوبت عصر امروز به منظور حفظ ایمنی مسافران، متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز فرماندار سرخس با اعلام این خبر گفت: بنا بر هشدار هواشناسی که از حدود ۲۴ ساعت قبل منتشر شد، همچنین با توجه به اینکه شرایط آب و هوای سرخس در حال حاضر در وضعیت بحرانی و اضطرار قرار دارد، به منظور حفظ سلامتی کارکنان و مدیران، مجموعه ادارات سرخس امروز چهارشنبه ۴ مردادماه تعطیل است.

حسن نوری‌زاده افزود: با توجه به شروع وزش باد و رطوبتی که در شهرستان وجود دارد و افزایش سرعت باد و همچنین کاهش میدان دید در بعضی از نقاط جاده به کمتر از ۱۰ متر حرکت قطار مشهد- سرخس و بالعکس نیز در نوبت عصر امروز به منظور حفظ ایمنی مسافران، متوقف شده است.



وی در ادامه اظهار کرد: به منظور مقابله با پدیده ریزگرد‌ها در شهرستان سرخس پیگیری‌های زیادی انجام شده است، یکی از موضوعات مهم این بود که وضعیت و شرایط آب و هوایی ریزگرد‌های سرخس را از مرحله شهرستانی به مرحله استانی بردیم و با توجه به شاخصه‌هایی که وجود داشت موضوع در سطح ملی پیگیری شد به طوری که روز گذشته اولین سفر رسمی دبیر ستاد کشوری مقابله با ریزگرد‌ها و گرد و غبار به سرخس انجام شد.

نوری‌زاده با اشاره به اینکه در این سفر از چندین کانون ریزگرد و محل برداشت ریزگرد و تأسیسات صنعتی شهرستان و ... بازدید شد، تصریح کرد: در این جلسه مصوب شد که منابع طبیعی و آبخیزداری در خراسان رضوی و در حوزه بیابان‌زدایی به دو شهر خواف و سرخس نگاه ویژه‌ای داشته باشد که ۷۰ درصد انجام کار به سرخس و ۳۰ درصد به خواف اختصاص داده شد.

وی خاطرنشان کرد: برای کنترل شرایط باید در چندین حوزه مختلف اقداماتی انجام شود که کاشت درختچه‌های تاغ، کاشت گیاهان دارویی کم آب‌طلب، بادشکن‌های طبیعی، قرق به عنوان یکی از موضوعات اصلی به منظور احیاء مراتع و عدم ورود عشایر در موعد مقرر به سرخس از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد. پیگیر هستیم که مصوبات به مرحله اجرایی برسد تا بتوانیم مقداری از شرایط فعلی برون رفت داشته باشیم.

فرماندار سرخس در رابطه با موضوع مالچ‌پاشی نیز گفت: هرچند مالچ‌پاشی درخواست ما بود، اما در جلسه روز گذشته به دلایل زیست محیطی و هزینه‌های بالا به طوری که برای هر هکتار حدود ۲۰۰ میلیون تومان برآورد اعتبار شده به شدت در مقابل این موضوع مقاومت کردند و قرار شد که به طور محدود در بعضی مناطق از مالچ زیستی استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->