مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

بازداشت پزشک‌نمایی که بیماران را در ویلای شخصی‌اش ویزیت می‌کرد

  • کد خبر: ۱۷۸۱۸۵
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
بازداشت پزشک‌نمایی که بیماران را در ویلای شخصی‌اش ویزیت می‌کرد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: فردی که به‌طور غیرقانونی در منزلش خدمات دندان‌پزشکی ارائه می‌داد، توسط مأموران کلانتری میدان جهاد دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز مرد میان‌سال که چند وقت پیش برای درمان دندان‌هایش به ویلای یک پزشک رفته و تحت درمان قرار گرفته بود، با درد‌های عجیبی دوباره به همان فرد مراجعه کرده بود، اما پاسخی از سوی این فرد دریافت نکرد و برای پیگیری ماجرا به پلیس مراجعه کرد و این‌گونه راز یک پزشک تقلبی در مشهد برملا شد.

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح جزئیات این پرونده گفت: فردی که به‌طور غیرقانونی در منزلش خدمات دندان‌پزشکی ارائه می‌داد، توسط مأموران کلانتری میدان جهاد دستگیر شد.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: پس از شکایت فردی میان‌سال که مدعی بود یک دندان‌پزشک با ارائه خدمات غیرمجاز پزشکی از او کلاهبرداری کرده و دیگر پاسخگوی درمانش نیست، موضوع به‌طور ویژه در دستورکار گروهی از مأموران کلانتری میدان جهاد قرار گرفت.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در بررسی اظهارات شاکی پرونده مشخص شد که این فرد یک ماه پیش برای انجام عمل ارتودنسی، به مطب این پزشک مراجعه می‌کند. دندان‌پزشک پس از گرفتن عکس از فکش به او می‌گوید که باید دندان‌هایش قاب گرفته شود و چهار دندان جلو شاکی را تراش می‌دهد و از او می‌خواهد که پنج روز بعد مراجعه کند. اما این فرد، ساعاتی پس از خارج‌شدن از مطب که در یک منزل ویلایی بوده است، دچار دندان‌درد شدید می‌شود، به‌طوری‌که مجبور به مراجعه دوباره به همان ویلا شده بود، اما با در بسته روبه‌رو می‌شود و دیگر دندان‌پزشک جواب‌گوی او نبوده است.

نگهبان ادامه داد: مأموران کلانتری میدان جهاد پس از بررسی اظهارات شاکی پرونده، تحقیقات میدانی خود را آغاز کردند. در بررسی‌های نامحسوس آن‌ها مشخص شد که دندان‌پزشک به‌طور مخفیانه در یک منزل ویلایی و بدون هیچ نشان و تابلویی در شرایط کاملا غیربهداشتی اقدام به ارائه خدمات دندان‌پزشکی شامل ایمپلنت، ارتودنسی، پُرکردن و انجام روکش دندان می‌کند و برای بیماران دارو هم تجویز می‌کرده است.

این مقام انتظامی افزود: گروه رسیدگی‌کننده پرونده، بلافاصله با کسب مجوز‌های لازم قضایی به همراه نماینده‌ای از سازمان نظام‌پزشکی وارد عمل شدند و فرد متخلف را در حال ویزیت یک شهروند دیگر دستگیر کردند. در بازرسی از محل کار او نیز یونیت دندان‌پزشکی، تعداد زیادی داروی بی‌حسی و مواد ترمیم دندان، روکش، مواد اولیه ایمپلنت و سایر ادوات و تجهیزات دندان‌پزشکی کشف و ضبط شد.
نگهبان با اشاره به ادامه تحقیقات دراین‌رابطه خاطرنشان کرد: با حکم مقام قضایی، محل پلمب و این دندان‌پزشک قلابی به اتهام مداخله در امور پزشکی روانه دادسرا شد.

فرمانده انتظامی مشهد در ادامه از شهروندان خواست که برای دریافت خدمات درمانی حتما به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->