تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

سلب عضویت از شورای شهر در قانون پیش‌بینی شده است

  • کد خبر: ۱۸۹۱۲۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
سلب عضویت از شورای شهر در قانون پیش‌بینی شده است
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: چیزی با این عنوان وجود ندارد که اگر عضوی تعلیق شد و ۶ ماه بعد نیامد، تعلیق قطعی است. شورا شغل محسوب نمی‌شود و سلب عضویت در قانون نیز مشخص شده است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز در نودودومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که امروز ۲۴ مهرماه برگزار شد، در نطق پیش از دستور اظهار کرد: هفته تربیت‌بدنی نزدیک است، شهرداری مشهد و شورای شهر در حوزه ورزش هرچه در توان دارد انجام می‌دهد و مدیریت تربیت‌بدنی شهرداری از اداره کل بهتر عمل کرده و حتی در مقایسه با چند استان عملکرد تربیت‌بدنی شهرداری مشهد به مراتب قوی‌تر و بهتر بوده است.

وی افزود: برخی، افرادی را به عنوان مشاوران خود به ویژه در زمینه حقوقی تعیین کرده بودند که اطلاعات غلط می‌دادند و آن‌ها نیز براساس نظر مشاوران مطالبی را مطرح کنند که مشکل ایجاد شد، وگرنه اگر در زمینه مطالبی که مطرح می‌کردند، به قانون تشکیل شورا رجوع کنند، پاسخ خود را می‌گیرند و نیازی به این مباحث و تهمت و توهین نیست. اگر حرفی می‌زنیم با دلیل و مدرک و براساس قانون بوده و خارج از این نیست.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: چیزی با این عنوان وجود ندارد که اگر عضوی تعلیق شد و ۶ ماه بعد نیامد، تعلیق قطعی است. شورا شغل محسوب نمی‌شود و سلب عضویت در قانون نیز مشخص شده است.

حاجی‌بگلو با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم از شهردار حمایت کنیم، تصریح کرد: ما در انتسابات حق دخالت نداریم و دخالت هم نخواهیم کرد، اما اینکه مدیری در گذشته مسئولیتی داشته، جابه‌جا و به جای دیگری منتقل شده، بخواهد اعمال نفوذ کرده و از قدرتی که مدیریت شهری به وی داده برای برخورد با کارشناسان و افراد توانمند مدیریت شهری استفاده کند، اجازه نمی‌دهیم.

وی اضافه کرد: این درست نیست مدیری که جابه‌جا شده بخواهد برای افرادی که در گذشته در آن سازمان بودند و موضوعاتی را بررسی کردند، برخورد و پرونده‌سازی کند. ما اجازه این کار را نخواهیم دادیم. آقای شهردار شما باید مراقبت کنید؛ زیرا به نام شما نوشته می‌شود این افراد منتسب به شما هستند، ما از آن مدیر پاسخ نمی‌خواهیم، از شما پاسخ می‌خواهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->