مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کفش دست دوز ایرانی در پای همسایگان خارجی

  • کد خبر: ۱۹۴۳۱۰
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
کفش دست دوز ایرانی در پای همسایگان خارجی
رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز تهران: امسال ما چندین نمایشگاه در سطح کشور برگزار کردیم که حتی از کشور‌های چین و ترکیه و آلمان در این نمایشگاه‌ها حضور داشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز تهران گفت: با وجود مشکلات بسیار، فعالان صنعت کفش توانسته‌اند این صنعت را سرپا نگه دارند و گرچه به خاطر کاهش قدرت خرید مردم و کاهش تقاضا، در رکود به سر می‌برند، اما آنگونه نیست که از تعدادشان کم شده باشد.

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز تهران در مورد وضعیت تولید و تقاضا در بازار کفش دست‌دوز گفت: با وجود مشکلات بسیار، فعالان صنعت کفش توانسته‌اند این صنعت را سرپا نگه دارند و گرچه به خاطر کاهش قدرت خرید مردم و کاهش تقاضا، در رکود به سر می‌برند، اما آنگونه نیست که از تعدادشان کم شده باشد.

رسول شجری ادامه داد: در امسال ما چندین نمایشگاه در سطح کشور برگزار کردیم که حتی از کشور‌های چین و ترکیه و آلمان در این نمایشگاه‌ها حضور داشته‌اند. همچنین، همکاران من علاوه بر پوشش بازار داخل کشور، در زمینه صادرات هم فعالانه حضور دارند به طوری که ما تقریبا در مهرماه چند نشست برای صادرات به مسکو داشتیم و امروز هم نشستی با حضور دوستان صنعت کفش داریم تا بتوانیم به کشور‌های منطقه هم صادرات داشته باشیم.

شجری در پاسخ به اینکه کدام کشور‌ها مقصد صادرات کفش از ایران هستند؟ گفت: به غیر از ترکیه، کشور‌های همسایه ما بقیه همگی مصرف‌کننده هستند مخصوصا روسیه. در این راستا، همکاران من خصوصا فعالان صنعت کفش در شهر تبریز مصر هستند که به روسیه صادرات داشته باشند و درحال‌حاضر هم تبریز تقریبا پایگاهی را در این کشور ایجاد کرده است.

این مقام صنفی در مورد دیگر مقاصد صادراتی کفش ایران بیان کرد: عراق و افغانستان هم از مقاصد مهم صادرات ما بودند، اما متاسفانه با آمدن طالبان، صادرات ما به این کشور دچار مشکل شد. اما ما با اتاق ایران و آفریقا در حال رایزنی هستیم تا بخشی از صادرات کفش را به آفریقا افزایش دهیم، چون آفریقا بیشتر خواهان صندل و دمپایی است و تلاش ما این است که بازار آفریقا را بیش از پیش داشته باشیم.

افزایش قیمت کفش‌های خاص

رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز تهران در ادامه در مورد تفاوت کفش ماشینی و دست‌دوز بیان کرد: در گذشته برخی تولیدکنندگان کفش به صورت مشخص کفش دست‌دوز تولید می‌کردند و برخی کارخانه‌ها مانند کفش ملی، وین و بلا تولیدکننده کفش ماشینی بودند، اما درحال‌حاضر به روال همه جای دنیا، خیلی از کارخانه‌ها تلفیقی از کفش دست‌دوز و ماشینی تولید می‌کنند.

شجری در مورد علت افزایش قیمت کفش دست‌دوز به خصوص کفش چرم گفت: کفش، یک هنر صنعت است و قیمت آن به میزان کار و زحمتی که تولیدکننده برای تولید آن صرف می‌کند بستگی دارد با این حال در مناطق بورس کفش مانند امامزاده حسن، خیابان انقلاب، سرچشمه و حتی خود خیابان فردوسی قیمت کفش‌های نرمال بین یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است و در مناطق دیگر حتی کفش چرم زیر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم داریم با این وجود، قیمت برخی کفش‌های خاص و برند که زحمت بیشتری برده‌اند بالاتر است. چون برای مثال، اگر کارگاهی که روزی ۳۰۰ کفش تولید می‌کند بخواهد کفش خاص تولید کند روزی ۳۰ عدد هم نمی‌تواند تولید کند. از طرف دیگر، توجه داشته باشید که قیمت چرم خیلی با قیمت زیره‌های از پیش ساخته شده فرق دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->