شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

مشهد، میزبان اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر

  • کد خبر: ۱۹۸۷۲۹
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
مشهد، میزبان اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر
اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم از ۱۳ تا ۱۷ آذرماه در مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد حامدزاده، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در نشست خبری اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم که ظهر امروز، ۱۵ آذر در سالن جلسات هتل ایران در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حقیقت امر این است که در دنیا، هیچ شهری با این خصایص و ویژگی‌ها وجود ندارد. فرصت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی ویژه‌ای در شهر امام رضا(ع) وجود دارد که می‌توان از آن بهره برد و بر همین اساس، در ایام پیش‌رو سه ویژه‌برنامه به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار خواهد شد.

وی افزود: طی هفته جاری مهمان امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم که به مناسبت روز دانشجو، دیدار چهره به چهره با دانشجویان خواهند داشت، همچنین یکی از برنامه‌های ما با حضور مدیرکل‌های ستاد مرکز و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود تا ارزیابی عملکرد ستادی در این دوره اتفاق بیفتد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ادامه داد: رویداد مهم دیگر نیز با حضور ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم از ۱۳ تا ۱۷ آذرماه در حال برگزاری است. همه مدیران و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در این اردوی فرهنگی تربیتی حضور دارند و از نزدیک، شنوای مطالبات و مشکلات این عزیزان خواهند بود.

حامدزاده خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که به‌موازات فضای مفرح و شاد، فضای تعاملی و آموزشی مطلوبی هم در این اردو شکل بگیرد. انواع و اقسام مسابقات فرهنگی، ورزشی و علمی در حاشیه این دوره برای دانش‌آموزان برگزار خواهد شد و امیدواریم دانش‌آموزان بتوانند از طریق این دوره‌های فرهنگی، بیش از پیش با فرهنگ ایثار و شهادت ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: همه ما می‌دانیم که امروز، نظام مقدس جمهوری اسلامی با همه توان بازدارنده نظامی خود فقط متکی بر بنیه فرهنگی و مردمی خود است. بزرگ‌ترین وحشت ابرقدرت‌ها از ایران اسلامی هم به دلیل همین اتحاد است. همان فرهنگ ایثار و شهادتی که باعث می‌شد تا ایران ما در همه بحران‌های اخیر سرافراز بماند و تلاش ما این است که نسل آینده‌ساز کشور نیز بیش از پیش با این اندیشه متعالی آشنا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->