توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است مشهد، پایتخت مسمومیت با مواد شوینده | روایت مرگ خاموش بر اثر سهل‌انگاری که در کمین همه ماست آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: امیدواریم بتوانیم کنکور را حذف کنیم دفاع پلیس فتا از حیثیت دختر نوجوان | بازی مجازی نوجوان، برایش گران تمام شد برای کاهش قند خون چه بخوریم؟ آیا کیک و کلوچه، تنقلاتی کم‌کالری هستند؟ زنان، آمار مصرف قلیان را دو برابر کردند | قلیان‌های طعم‌دار در صدر مصرف
سرخط خبرها

ساخت مدرسه به نام شهدای دانش‌آموز در کرمان

  • کد خبر: ۲۰۴۹۲۱
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
ساخت مدرسه به نام شهدای دانش‌آموز در کرمان
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سلسله مدارس فرزندان حاج قاسم را خواهیم ساخت، گفت: به نام شهدای دانش‌آموز در کرمان مدرسه ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا مراد صحرایی صبح امروز در مراسم گرامیداشت شهدای دانش آموز حادثه تررویستی گلزار شهدا کرمان که با حضور خانواده و همکلاسی‌های این شهدای دانش‌آموز در سالن اجتماعات خواجه نصیر دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار شد با تسلیت شهادت تعدادی از دانش آموزان در انفجار تروریستی کرمان، اظهار داشت: مرگ حق است، اما خوش به حال آن‌هایی که عاشقانه به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه حاج قاسم تا وقتی که در جبهه‌های جنگ بود یک فرد و یک فرمانده بود، اما بعد از شهادتش به یک مکتب تبدیل شد، گفت: حاج قاسم قله تربیتی آموزش و پرورش و مکتب او مکتب عشق ورزی به مردم است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه عشق به خوب بودن و خوبی کردن در مکتب و روش شهید سلیمانی است، بیان کرد: عشق حاج قاسم به مردم آنقدر زیاد بود که جان عزیزش را برای دیگران به خطر انداخت؛ برای او مسلمان و غیرمسلمان و شیعه و سنی فرقی نداشت.

وی با بیان اینکه وقتی شعار امسال را «مدرسه قوی ایران قوی» گذاشتیم سرود یکصدا ایران بود که در تمام مدرسه‌های ایران خوانده شد، افزود: حاج قاسم به هیچ گروه و جناحی وابسته نبود و همه را به اتحاد دعوت می‌کرد.

صحرایی با اشاره به اینکه امروز که داغدار این شهیدان هستیم یادمان باشد که دشمن را خوب بشناسیم، ادامه داد: سرود نسل آرمانی فرزندان شهید سلیمانی که برای روز ۱۳ آبان روز دانش آموز خوانده شد، سیلی محکمی به دشمن بود.

وی با بیان اینکه برای سالگرد شهادت حاج قاسم هم سرود فرزندان حاج قاسم خوانده شد و انقلاب دانش‌آموزان را شاهد بودیم که در پیروی از مکتب شهید سلیمانی بود، گفت: مکتب حاج قاسم در مدارس کشور ساری و جاری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تا روز قبل از انفجار تروریستی ۷۳۰ مراسم باشکوه در مدارس سراسر کشور به یاد شهید سلیمانی برگزار شد، گفت: بیش از ۷ هزار دختر دانش‌آموز در کرمان اجتماع کرده و مراسم حاج قاسم را برگزار کردند.

وی با بیان اینکه حاج قاسم امروز به تمام آزادگان جهان تعلق دارد و کلاس درس او اگر چه از کرمان آغاز شده، اما در سراسر جهان گسترده شده است، افزود: دشمن با این اقدام ناجوانمردانه و بزدلانه نمی‌تواند نور خدا را خاموش کند و مکتب شهید سلیمانی روشن‌تر از گذشته می‌تابد و روشنایی می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم تا مبادا فریب آدرس غلط دشمن را بخوریم، بیان کرد: داعش مسئولیت این انفجار را پذیرفته است، اما داعش یعنی انگلیس و اسرائیل و آمریکا؛ داعش یعنی هر که امروز از مردم مظلوم غزه حمایت نمی‌کند.

صحرایی با اشاره به اینکه قاتل دانش‌آموزان شهید ما آمریکا و اسرائیل است و داعش بیشتر از یک اسباب بازی در دستان آن‌ها نیست، ادامه داد: هر که در این کشور از اسرائیل و آمریکا حمایت کند، دستش به خون شهدای ما آلوده است.

وی با بیان اینکه این روایت ریشه در تاریخ دارد و این‌ها همان کسانی هستند که فرزندان رسول خدا (ص) را در کربلا مظلومانه به شهادت رساندند، گفت: امروز سراسر کشور داغدار شهدای انفجار تروریستی کرمان هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه من امروز حامل پیام رئیس جمهور هستم و آیت‌الله رئیسی به شما سلام رساندند و گفتند مطمئن باشید که تقاص خون شهدا گرفته خواهد شد، افزود: استکبار بداند نه تنها در طول تاریخ نتوانستید نور حسین (ع) را خاموش کنید، نور شهدای ما نیز خاموش نخواهد شد و راه شهدا را ادامه خواهیم داد.

وی با بیان اینکه امروز هر که غیر از راه شهدا برود باخته است و ما برای رفتن به راه شهادت استخاره نمی‌کنیم بلکه می‌شتابیم، گفت: به فضل الهی سلسله مدارس فرزندان حاج قاسم را خواهیم ساخت و نام هر یک از شهدای دانش‌آموز را بر آن خواهیم گذاشت؛ به نام تمام شهدای دانش‌آموز در کرمان مدرسه ساخته می‌شود.

صحرایی با اشاره به اینکه نسل حاج قاسم در مدارس ما تربیت خواهد شد و ۱۶ میلیون دانش‌آموز دیگر ما راه شهدای دانش‌آموز و راه شهید سلیمانی را ادامه خواهند داد، ادامه داد: رفیق شهیدم بر سر زبان یکایک دانش‌آموزان ایران خواهد نشست و نمی‌گذاریم یاد و نام شهدا فراموش شود.

وی با بیان اینکه از فرماندهی کل سپاه سردار سلامی عزیز می‌خواهیم که انتقام سختی از جنایتکاران بگیرد و مردم ما امروز انتقام سخت را می‌خواهند، افزود: گلزار شهدای کرمان کربلا شده است و امروز شهدا حلقه وصال ما به سمت خوبی‌ها شدند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به خانواده شهدا می‌گویم که فرزند شما فرزند ما است، مصیبت شما مصیبت ما است و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا یاد و راه شهدا زنده بماند، گفت: مراسم شهدای دانش‌آموز کرمانی تا چهلمین روز شهادت آن‌ها در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->