گردهمایی هزار نفر از سالمندان کشور در حرم امام رضا (ع) (۵ مهر ۱۴۰۴) بازنگری رشته علوم قرآن و حدیث در دوره دکتری ضرورت احیای کارکرد اصلی مساجد در جامعه روایت برادر شهید محمود باقری از شهادت برادرش در جنگ ۱۲ روزه + فیلم پیر پایمردی | درباره کهن‌سال‌ترین رزمنده که در ۱۰۵ سالگی از خراسان راهی جبهه شد انگیزه اعتقادی؛ رمز پیروزی در جبهه شهادت، قله نیکی‌هاست | جایگاه شهید و مجاهد براساس کلام معصومین (ع) اهدای نشان و لباس خادم‌الشهدا به رئیس قوه‌قضائیه اقامه نماز جعفر طیار و قرائت دعای سمات در حرم مطهر امام رضا(ع) برای تعجیل امر فرج موشن گرافی | یاران رضا (ع) | سرلشکر شهید محمد کاظمی واکنش آیت الله سبحانی به دیدگاه‌های مصطفی ملکیان در مورد معارف دینی چه بود؟ ویدئو | درباره شهید حامد عبداللهی که در مقابله با تروریست ها به شهادت رسید نصب دیوارنگاره «ز کوی رضا پر گشودیم» در حرم مطهر امام‌رضا(ع) فعالیت بیش از ۵۱ درصد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در روستا‌ها ۱۹ کاروان حج عمره از خراسان رضوی اعزام می‌شوند مشهد میزبان برگزاری همایش بین‌المللی «اندیشه‌های قرآنی تفسیری شهید آیت‌الله بهشتی» + جزئیات بررسی نسب حضرت عبدالعظیم(ع) و جایگاه ایشان در میان نوادگان امام حسن مجتبی (ع) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: زمین‌های اطراف حرم باید برای ایجاد پارکینگ در اختیار آستان قدس رضوی قرار بگیرد شهید جاوید الاثرمشهدی عبد عبیات؛ شیرمردی که انقلاب را با دوربین روایت کرد + عکس و وصیت‌نامه برگزاری شب شعر «پلاک ۸» هم‌زمان با هفته دفاع مقدس، در حرم مطهر امام‌رضا(ع)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت ثبت‌نام حج و غرامت منا و مسجدالحرام

  • کد خبر: ۲۰۶۴۲۹
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲
آخرین وضعیت ثبت‌نام حج و غرامت منا و مسجدالحرام
در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و سازمان حج و زیارت از ثبت‌نام بیش از ۲۰هزار نفر برای سفر حج تمتع ۱۴۰۳ و پیگیری پرداخت نشدن غرامت به تعدادی از زائران آسیب‌دیده در حادثه سقوط جرثقیل در مکه و فاجعه منا، خبر داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت که در این شورا سخن می‌گفت، از زائرانی که سند اولویت‌دار در اختیار دارند خواست که هرچه زودتر برای ثبت‌نام اقدام کنند تا کار‌های زمانبندی درباره حج آینده به‌ویژه خرید وانتقال ارز و تأمین مسکن به‌موقع انجام شود.

سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت ـ از سفر اخیر خود به عربستان و مذاکرات انجام‌شده با وزیر و مسئولان حج و عمره این کشور که به امضای تفاهم‌نامه حج ۱۴۰۳ منجر شد، گزارش داد و گفت: دراین مذاکرات موضوعات افزایش سهمیه، اختصاص سهمیه به ایرانیان مقیم خارج از کشور، سهمیه مورد نیاز عوامل و کارگزاران اجرایی کاروان‌های ایرانی و تسهیل در انتقال حواله‌های ارزی، برگشت زائران پس از رمی جمرات به چادر‌های منا و انتقال دارو و مواد غذایی مطرح شد.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به حضور سفیر ایران در ریاض و سرکنسول ایران در جده در این مذاکرات و طرح موضوع پرداخت نشدن غرامت به تعدادی از زائران آسیب‌دیده در حادثه سقوط جرثقیل در مسجدالحرام و پرونده شهدای منا اظهار کرد: قرار است این موارد از طریق منابع دیپلماتیک دنبال شود.

در ادامه این نشست که دوشنبه ۲۵ دی‌ماه برگزار شد، حمیدرضا محمدی معاون عتبات سازمان حج و زیارت به افزایش ۵۴ درصدی اعزام‌ها به اماکن زیارتی در عراق در ۹ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته اشاره کرد.

به گفته معاون عتبات سازمان حج و زیارت، در ۹ ماه نخست امسال ۳۷۰ هزار نفر در قالب کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عراق رفتند و از ابتدای دی‌ماه نیز ۳۲ هزار نفر ثبت‌نام کردند که تعداد زیادی از آن‌ها به عراق اعزام شده‌اند.

محمدی با بیان اینکه برنامه‌ریزی لازم برای اعزام زائران به عتبات در ماه‌های رجب و شعبان انجام شده است، به ظرفیت‌سازی برای اعزام‌ها در حد فاصل ۱۷ دی تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: ۵۵ هزار ظرفیت تاکنون ایجاد شده است و این ظرفیت افزایش خواهد یافت.

حجت‌الاسلام و والمسلمین عبدالفتح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ با توصیه به رییس سازمان حج و زیارت برای حضور در برنامه‌های گفت‌وگومحور به منظور توضیح درباره فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه‌های عمره و حج آینده و اطلاع‌رسانی لازم و پاسخ‌گویی به مردم تاکید کرد: ظرفیت مناسب برای ماه‌های رجب و شعبان و دوره‌های نوروزی با توجه به همزمانی با ماه رمضان فراهم شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->