ویدئو| حسابرس بانک مرکزی: پتروشیمی‌ها امسال ۳۰ درصد از تعهدات ارزی خود را انجام ندادند پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| وزیر کار: حقوق ۱۴۰۴ کارگران باید متناسب با تورم تعیین شود پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳)| زمستان سرخ بورس توضیحات رئیس سازمان بورس از احتمال افزایش دامنه نوسان در سال ۱۴۰۴ ساعت معاملات صندوق‌های طلای بورس تغییر کرد + زمان اعمال تغییرات افزایش درآمدهای مالیاتی با تمرکز بر دانه‌درشت‌ها میوه شب عید کافی است| امکان صادرات سیب، پرتقال و خرما وجود دارد شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند
سرخط خبرها

دستورالعمل بانک مرکزی برای ضمانت وام ازدواج تغییر کرد

  • کد خبر: ۲۰۷۴۲۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
دستورالعمل بانک مرکزی برای ضمانت وام ازدواج تغییر کرد
دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفت: بانک مرکزی به شکل رسمی و در دستورالعمل خود اعلام کرده که بانک‌ها موظف هستند برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یک ضامن را قبول کنند.

به گزارش شهرآرانیوز محمدرضا جمشیدی افزود: در خصوص تسهیلات قرض‌الحسنه باید گفت قرض‌الحسنه بر اساس منابعی است که مردم به عنوان سپرده قرض‌الحسنه در اختیار بانک‌ها قرار می‌دهند؛ بنابراین منابع یکی از موارد محدود کننده اعطای برخی تسهیلات است. بر این اساس هر زمان که منابع وجود داشته باشد بانک‌ها موظف هستند تحت نظارت بانک مرکزی تمامی وجوه را به متقاضیان تحت شرایطی پرداخت کنند. موارد پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بحث تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه مسکن و... بازمی‌گردد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا بانک‌های خصوصی در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه سختگیری می‌کنند، اظهار کرد: در اعطای تسهیلات مجاز باید گفت این قرض‌الحسنه‌ها همانطور که اشاره شد از منابع سپرده مردم هستند؛ بر این اساس بانک‌ها باید اطمینان از بازگشت قرض‌الحسنه‌ها در سررسید را مشخص داشته باشند که برای این مورد هم بحث اعتبارسنجی و ضامن مطرح می‌شود.

جمشیدی با بیان اینکه بازپرداخت قرض‌الحسنه‌ها با وجود ضامن تضمین می‌شود، گفت: بانک مرکزی به شکل رسمی و در دستورالعمل خود اعلام کرده که بانک‌ها موظف هستند برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یک ضامن را قبول کنند، اما گاهی ممکن است متقاضیان فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند که بر اساس ارزشیابی بانک، فرد صلاحیت کافی برای ضامن شدن را نداشته باشد بر این اساس بانک اعلام می‌کند که فرد ضامن دیگری را هم معرفی کند.

وی افزود: این که بانک مطرح می‌کند دو ضامن برای تسهیلات قرض‌الحسنه نیاز است موارد استثنایی است که توجیهاتی مانند این دارد که گاهی ضامن اول که فرد معرفی می‌کند توان بازپرداخت ضعیفی دارد که در اینجا ممکن است بانک‌ها برخلاف مصوبه بانک مرکزی اعلام کنند که متقاضی یک نفر دیگر را هم معرفی تا دو نفر ضامن شوند.

جمشیدی در نهایت در خصوص تخلفات و سختگیری بانک‌ها در حوزه قرض‌الحسنه برای بحث ضامن گفت: افراد می‌توانند تخلفات را به اداره بازرسی همان بانک اعلام کنند و اگر پاسخ دریافت نشد مدیریت نظارت بر بانک‌های بانک مرکزی پاسخگوی شکایت متقاضیان است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->