اجلاسیه پایانی کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی با تاخیر برگزار می‌شود چگونه از کیفیت مواکب دانشگاه در مسیر پیاده‌روی اربعین مطلع شویم؟ برگزاری مسابقه «سفرنامه‌نویسی اربعین» در شبکه اجتماعی کوثرنت یادی از شهید سردار غلامرضا محرابی | فرمانده خاکریز، سردار اتاق فکر بهشت خدا هدیه‌ای برای یاری‌رسانان جایگاه و برکات مفهوم زیارت، مستند بر آیات و روایات دینی | شوقی که از اعماق قلب است اعمال ویژه ماه صفر و رفع بلایای این ماه مشاوره رایگان هلال احمر به زائران اربعین بدون هزینه رومینگ ثبت نام ۶۵۰ هزار زائر پیاده اربعین در سامانه سماح (۴ مرداد ۱۴۰۴) موکب اصحاب خراسانی در کربلا میزبان زائران پیاده اربعین خدمت‌رسانی موکب امام رضا(ع) به مهاجرین افغانستانی در مرز دوغارون کاهش مصرف برق در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی عرضه ملزومات اربعین برای زائران برپایی بزرگترین سفره نذری حضرت رقیه(س) برای دهمین سال اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا نام‌گذاری یکی از ایستگاه‌های متروی مشهد با موضوع آزادگان ضرورت بازنگری در آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) تشرف ۱۰۰۰ دختر زائر اولی کشور به حرم مطهر امام رضا (ع) ثبت‌نام بیش از ۵۴۰ هزار نفر از خراسان رضوی در سماح برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

امسال هم ایرانیان به عمره نمی‌روند

  • کد خبر: ۲۱۲۰۸۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
امسال هم ایرانیان به عمره نمی‌روند
سازمان حج اعلام کرده که «مراحل واریز وجه متقاضیان تا پایان وقت اداری ۲۸ بهمن انجام خواهد شد.» به این ترتیب امسال هم عمره برای ایرانیان برگزار نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۴۰ هزار نفر هزینه نهایی عمره را واریز کرده بودند که پس از اعلام رییس سازمان حج سیدعباس حسینی برای امکان بازپس گرفتن هزینه بدون خلل در اولویت فیش متقاضیان، برخی از سفر انصراف دادند. با این وجود، همچنان ۱۵ هزار نفر انصراف ندادند که مقرر شده تا «به صورت سیستمی و یکجا نسبت به انصراف و واریز وجه آن‌ها اقدام شود.»

گفته می‌شود که «هزینه واریزی زائران برای عمره عیناً پرداخت خواهد شد.» این در حالی است که سود سپرده در بانک‌ها سالانه حداقل ۲۰ درصد است.

یکی از متقاضیان عمره می‌گوید که «سپرده ۴۰ میلیون تومانی برای ۲ ماه حداقل ۱۵۰ هزار تومان سود بانکی دارد که برای حتی ۱۵ هزار متقاضی این مبلغ میلیون‌ها تومان می‌شود، این را چه کسی می‌گیرد؟»

معاون سازمان حج غلامرضا رضایی می‌گوید که «این پول در بانک بوده و سازمان حج در این رابطه امکان پرداخت سود ندارد چرا که دسترسی به آن ندارد. از طرفی بازگشت مبالغ به حساب زائران مطالبه ما بوده تا زوار متضرر نشوند.»

با این وجود، یکی از مدیران کاروان‌های حج که خواست نامش فاش نشود می‌گوید که «تسهیلاتی که بانک برای خرید خودروی جک خارج از نوبت سال گذشته به مدیران این سازمان داد، به چه دلیلی بود.

چرا به مردم عادی از این وام‌ها نمی‌دهند؟» با توجه به اینکه بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان در بازه زمانی کوتاه توسط زائران عمره به حساب بانک‌های ملت و ملی واریز شده است و سودی هم به زائران تعلق نگرفته، کارشناسان حوزه زیارتی معتقدند که «باید در زمان برقراری عمره حداقل این بانک‌ها به زائران تسهیلات کم‌بهره بدهند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->