یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فوت و مصدومیت ۹ نفر بر اثر تصادف زنجیره‌ای شش خودرو در ایلام(۵ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۳۵۴۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
فوت و مصدومیت ۹ نفر  بر اثر تصادف زنجیره‌ای شش خودرو در ایلام(۵ اسفند ۱۴۰۲)
تصادف زنجیره‌ای ۶ دستگاه خودرو در محور ایلام - مهران سه فوتی و ۶ مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز (شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲)، تصادف زنجیره‌ای ۶ دستگاه خودروی سنگین و سبک در سه راهی جندالله در محور ایلام - مهران، سه فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت.

پس از اطلاع به مرکز دیسپچ اورژانس استان در کمترین زمان ممکن یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۶ دستگاه آمبولانس سبک و ۳ دستگاه خودروی فرماندهی به صحنه اعزام شد.

۶ مصدوم این تصادف پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه، توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) اعزام شدند.

هم اکنون عوامل امدادی در محل حادثه حضور دارند، تلاش نیرو‌های امدادی، انتظامی، و مسئولان شهرستان بر این است که این مشکل فورا حل شود، گزارش تکمیلی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->