قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

پیک نوروزی حذف شد

  • کد خبر: ۲۱۶۳۱۱
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
پیک نوروزی حذف شد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیک نوروزی نداریم، گفت: چارچوب برنامه‌های نوروزی را مشخص کرده و به استان‌ها اعلام کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره برنامه‌های این معاونت برای تعطیلات نوروز دانش‌آموزان اظهار کرد: چارچوب برنامه‌های نوروزی را مشخص کرده و به استان‌ها اعلام کردیم.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های پیشنهادی را در ۳ محور شامل «فرصت‌های متنوع یادگیری»، «نوروز و داستان» و «دوستی با طبیعت و محیط زیست» به استان‌ها اعلام کردیم، افزود: دانش‌آموزان می‌توانند از بین این فعالیت‌های پیشنهادی انتخاب کنند، اما هیچ اجباری در انتخاب یک موضوع خاص وجود ندارد. طریفی حسینی به محور «فرصت‌های متنوع یادگیری» اشاره کرد و ادامه داد: ۶ ساحت تربیتی شامل «اعتقادی، عبادی و اخلاقی»، «اجتماعی و سیاسی»، «زیستی و بدنی»، «زیباشناختی و هنری»، «اقتصادی و حرفه‌ای» و «علمی و فناورانه» داریم که دانش‌آموزان در محور اول، موضوعی را از بین این ساحت‌ها انتخاب می‌کنند.

وی توضیح داد: در این محور، دانش‌آموزان متناسب با فعالیت‌هایی که در نوروز و ماه مبارک رمضان دارند، یکی از ساحت‌ها را انتخاب می‌کنند مثلا در مورد روزه‌داری یا شرکت در مراسم مذهبی، سفر نوروزی و بازی بومی_محلی در قالب عکس، نقاشی، فیلم، کاردستی و متن به تولید محتوا می‌پردازند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به محور «نوروز و داستان» اشاره کرد و افزود: ذیل محور «نوروز و داستان» داستان‌خوانی، داستان‌نویسی و داستان‌گویی داریم که دانش‌آموزان می‌توانند داستان‌خوانی و داستان‌گویی را در قالب صوت و تصویر، داستان‌نویسی را در قالب متن تولید کنند.

وی درباره محور «دوستی با طبیعت و محیط زیست»، اظهار کرد: یک کار مشترکی با معاونت تربیت‌بدنی و سلامت داریم و دانش‌آموزان می‌توانند از حضور در طبیعت و انجام کار‌های فرهنگی و تربیتی در محیط زیست مانند کاشت نهال عکس و فیلم بگیرند.

طریفی حسینی اضافه کرد: دانش‌آموزان آثار خود را به معلم‌شان ارائه می‌دهند که در نهایت برترین آثار در کانال مدرسه در شبکه «شاد» و بعد هم برترین آثار استان‌ها در کانال کشوری «من یک دانش‌آموز هستم» در «شاد» بارگذاری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه پیک نوروزی نداریم، گفت: هیچ چیزی که در قالب مشق و نوشتن باشد، نداریم و توصیه ما هم این است که مشق خاصی به دانش‌آموزان داده نشود. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان متفاوت هستند و متناسب با توانایی آن‌ها در فرایند تحصیل، معلمان یک سری موارد را برای نوروز مشخص می‌کنند، ولی اینکه مشق و رونویسی باشد، توصیه نمی‌کنیم. وی تصریح کرد: اینکه به صورت متمرکز پیک نوروزی داشته باشیم یا محتوا‌های خاصی را به مدارس تجویز کنیم، نداریم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->