تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی تعداد مجروحان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۰۰ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال
سرخط خبرها

اعلام زمان برگزاری آزمون‌های شبه نهایی دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۲۱۶۹۳۲
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های شبه نهایی دانش‌آموزان
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش زمان برگزاری آزمون‌های شبه نهایی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز محسن زارعی از برگزاری ششمین جلسه ستاد عالی آزمون‌ها با حضور رؤسای کارگروه‌های ششگانه خبر داد و افزود: در این نشست در خصوص برگزاری آزمون‌های شبه نهایی تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: مقرر شد در دهه آخر فروردین‌ماه آزمون‌های شبه نهایی به صورت هماهنگ کشوری طراحی صورت گیرد و همزمان در سراسر کشور با محوریت دبیرخانه‌های راهبردی کشوری با ۴ عنوان درسی (۲ درس تخصصی و ۲ درس عمومی) در هر پایه از ۳ پایه دوره دوم متوسطه آزمون برگزار شود.

این مسئول اظهار کرد: برای اینکه دانش‌آموزان به‌ویژه پایه‌های دهم و یازدهم با نحوه طراحی و شرایط آزمون‌های نهایی آشنایی کامل پیدا کنند، بسته‌ای توسط سازمان پژوهش و معاونت متوسطه آماده شده است. در آن بسته اهداف جزئی دروس و سوال‌های اساسی که مربوط به آن اهداف است، در کنار سطوح شناختی که مورد هدف قرار می‌دهند و سوال براساس آن طراحی می‌شود، در اختیار دبیران و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. بر اساس آن، این طراحی‌ها انجام می‌شود تا این آزمون کاملا شبیه و متناظر با آزمون نهایی برگزار شود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برگزاری این آزمون آشنایی با شیوه طراحی و برگزاری آزمون اتفاق خواهد افتاد.

تصمیم‌گیری برای امتحانات خارج از کشور

زارعی با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره امتحانات دانش‌آموزان خارج از کشور تصمیم دیگر جلسه ستاد عالی آزمون‌ها بود، تصریح کرد: براساس مصوبه هیات وزیران، برای دانش‌آموزانی که در مدارس ایرانی به تحصیل مشغول هستند، در قالب حوزه‌های آزمون و در چارچوب ضوابط حوزه‌های آزمون که داخل کشور است، آزمون‌ها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در مکان‌هایی که در نمایندگی سیاسی آزمون برگزار می‌شود، چون در مصوبه هیات وزیران تصریح شده است ضوابط آموزش و پرورش حتما توسط نمایندگان سیاسی رعایت شود، با همکاری مرکز امور بین‌الملل و وزارت امورخارجه این ضوابط از سوی وزارت آموزش و پرورش اعلام و توسط وزارت امور خارجه به نمایندگی‌های سیاسی ابلاغ می‌شود.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: در مکان‌هایی که این ضوابط را می‌تواند انجام دهند، آزمون برگزار خواهد شد و در غیر این صورت آموزش و پرورش از اجرای آزمون در مکان‌هایی که الزامات را نمی‌توانند انجام دهند، معذور خواهد بود و در حوزه‌هایی دیگر آزمون برگزار خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->