رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

ظرفیت باجه‌های تحویل پست در خراسان رضوی افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۲۲۴۲۱
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
ظرفیت باجه‌های تحویل پست در خراسان رضوی افزایش می‌یابد
مدیرکل پست خراسان‌رضوی گفت: به ظرفیت باجه‌های تحویل پست مرکزی با افزایش مراجعه‌کنندگان افزوده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مشکلات مردم در قسمت معطله پست و تحویل بسته‌های پستی در شرکت پست موضوعی است که گاهی پیامک‌هایی در این زمینه از شهروندان دریافت می‌کنیم. به‌تازگی نیز شهروندان در مورد برخی مشکلات مربوط به تأخیر در تحویل بسته‌ها و همچنین ارائه خدمات در بخش معطله پست مواردی را به تحریریه صفحه صدای مردم منتقل کرده‌اند.

 یکی از مشکلات اساسی در این زمینه، تأخیر مداوم در تحویل بسته‌هاست که برای مردم ناخوشایند و مشکل‌ساز است. این تأخیر ممکن است به دلیل بهره‌مند نبودن از نیروی کافی در تحویل بسته‌ها یا نبودن زیرساخت‌های کافی به وجود آید. همچنین، قسمت معطله پست برای بسیاری از مردم بسیار مهم است.

مردم برای دریافت بسته‌ها و نامه‌های خود به شرکت پست اعتماد می‌کنند و انتظار دارند که خدمات پستی به صورت سریع و کارآمد ارائه شود، اما در تماس‌ها و پیامک‌های شهروندان مشکلات مربوط به بخش معطله پست باعث نارضایتی شده است که از روزنامه شهرآرا خواستار پیگیری آن شده‌اند. به طور کلی، مشکلات مردم در قسمت معطله پست و تحویل بسته‌های پستی در شرکت پست نیازمند توجه و راه‌حل‌های جدی و مؤثر است تا این سرویس به نحو ایده‌آل و با‌کیفیت ارائه شود و اعتماد عمومی را به خود جلب کند.

یک کارمند با ۴۰ نفر ارباب رجوع!

اما برای بررسی میدانی گلایه شهروندان، به ساختمان مرکزی اداره‌کل پست استان در خیابان امام خمینی (ره) می‌روم. در حیاط این اداره، بنر بزرگی برای جذب نیرو در توزیع بسته‌های پستی نصب شده است. سپس به طبقه دوم این ساختمان قدیمی و به بخش معطله می‌روم. اولین چیزی که مشاهده می‌کنم، دو باجه با یک کارمند و حدود چهل نفر در انتظار نوبت.

روی درودیوار این بخش نیز نوشته شده که عکس‌برداری و فیلم‌برداری ممنوع است. با یکی از شهروندان درباره حضورش در این بخش گفتگو می‌کنم. او می‌گوید: گواهی‌نامه من را مأمور شرکت پست به در منزل آورده بود ولی در محل نبودم و سریع به پست مرکزی آورده‌اند، در صورتی که منزل من در بولوار وکیل‌آباد است و حداقل باید چند روز در یکی از مناطق پست شهر انبار می‌شد که از آنجا بگیرم، نه اینکه به پست مرکزی تحویل دهند که این همه وقت بگذارم تا به اینجا بیایم. زمان رسیدن به این محل یک طرف، انتظار یک طرف. در این بخش حداقل یک تا دو ساعت نیز باید معطل شوم. یکی از شهروندان به دلیل کمبود صندلی، ایستاده و منتظر نوبتش است. از او درباره علت حضورش می‌پرسم. 

این شهروند بیان می‌کند: آمده‌ام کارت سوختم را از اینجا بگیرم. قرار بود به در منزل بیاورند ولی، چون نبودم حالا به اینجا آورده‌اند. شرایط را خودتان می‌بینید. فقط یک کارمند پاسخگوی این حجم از مراجعات مردمی است. با این تعداد افرادی که مراجعه کرده‌اند حداقل باید سه تا چهار نفر را برای پاسخگویی ارباب‌رجوع در نظر بگیرند.

زمان نگهداری بسته‌ها در باجه‌های تحویل چقدر است؟

بقیه شهروندان منتظر در نوبت هم چنان ناراحت و کلافه هستند که تمایلی به صحبت ندارند.
با مشاهده وضعیت بخش معطله پست، موضوع را با مدیر کل پست استان خراسان رضوی در میان می‌گذاریم. محمدرضا شفیعی بیان می‌کند در هر باجه تحویل پست مرکزی (واقع در طبقه دوم و انبار مبادلات) دو نفر متصدی مشغول پاسخگویی هستند. در مواقع ازدحام از ظرفیت دیگر همکاران نیز برای پاسخگویی استفاده می‌شود.

او در توضیحات تکمیلی می‌گوید: باجه‌های تحویل در ۹ نقطه پستی سطح شهر مشغول پاسخگویی به شهروندان در نواحی ۴، ۷، ۸، ۹ و دفاتر پست شهید رجائی، قاسم‌آباد، جاهدشهر، توس و سجاد است. این تعداد باجه به منظور رفاه شهروندان و حذف سفر‌های درون‌شهری لحاظ شده است.

او درباره زمان نگهداری بسته‌های پستی در باجه تحویل بیان می‌کند: مدت نگهداری مرسولات در باجه تحویل بر اساس نوع مرسوله (پیشتاز و سفارشی) و مفاد دستورالعمل‌های مربوط انجام می‌گیرد. مدت نگهداری سفارشی پانزده روز، پیشتاز داخله پنج روز، پیشتاز خارجه وارده پانزده روز، کارت سوخت تا زمان مطالبه طرف قرارداد، امانات داخله پانزده روز، کارت خودرو سه ماه و گذرنامه یک ماه است.

مدیر کل پست استان درباره خدمات پست در ایام نوروز نیز می‌گوید: بسته امانت داخله در صورت صحت آدرس و عدم دسترسی به گیرنده پانزده روز در باجه تحویل نگهداری و در صورت مطالبه نکردن گیرنده به مبدأ عودت می‌شود. پست استان در تعطیلات نوروزی از مورخه ۲۹‌اسفند تا ۱۵‌فروردین به غیر از روز‌های یکم و سیزدهم فروردین فعال بوده و تمامی باجه‌ها آماده ارائه خدمت به شهروندان بوده‌اند.

همچنین تعداد ۳۶۳ هزارو ۸۵۲ مرسوله در نیمه اول نوروز وارد استان شده و به محض وصول در چرخه توزیع قرار گرفته است. باجه‎‌های تحویل نیز در ایام نوروز فعال بوده و تمام عملیات قبول، آماده‌سازی، رهسپاری و توزیع به استثنای روز‌های یکم و سیزدهم انجام شده است.

معطلی در بخش معطله پست!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->