چهار میلیون مترمربع آسفالت در یک سال رکورد شورای شهر مشهد است رویداد هنری «مرز پرگهر»؛ تجربه‌ای موفق از حضور متعهدانه هنرمندان نوجوان مشهد آخرین وضعیت کسبه مجتمع قائم ۱۷ شهریور مشهد | ۵۰۰ میلیارد سرمایه‌ای که خاکستر شد افتتاح فصل دهم «پاتوق فیلم کوتاه» با فیلمی از کیانوش عیاری بندِ حیات مشهد | گذری بر تاریخ سدسازی و نقش سد «گلستان» در تأمین آب شرب مردم ارض اقدس مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ایمن‌ترین حمل‌و‌نقل کشور را داریم ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۱۲ پروژه عمرانی شهر مشهد ساخت و خرید ۳۴۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال تداوم آلودگی هوا تا صبح فردا بیش از نیمی از بوستان‌های شهر مشهد زمین بازی کودکان دارند | ۳۸۴ زمین به وسایل بازی استاندارد مجهز شدند آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد
سرخط خبرها

۳۷ هزار کارگر ساختمانی در مشهد بیمه دارند

  • کد خبر: ۲۲۶۸۸
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
۳۷ هزار کارگر ساختمانی در مشهد بیمه دارند
براساس آمارها مشهد مقدس ۱۵ تا ۱۷ هزار کارگر روزمرد دارد که در این شرایط با بیکاری و سخت شدن معیشت خود دست و پنجه نرم می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، براساس آمار‌ها مشهد مقدس ۱۵ تا ۱۷ هزار کارگر روزمرد دارد که در این شرایط با بیکاری و سخت شدن معیشت خود دست و پنجه نرم می‌کنند.
 کرونا وضعیت اقتصادی خاصی را به ویژه برای قشری که به صورت روزمزد فعال هستند ایجاد کرده است و باید برای آن‌ها تدبیری اندیشیده شود.

در این میان کارگران فصلی و روزمزد بیشترین آسیب را دیده‌اند و انتظار این است که به وضعیت آن‌ها در کنار وضعیت زندگی کارمندان رسیدگی بیشتری شود.

در حال حاضر وضعیت معیشتی این گروه از کارگران مساعد نیست و باید اقدامات عاجل در دستور کار قرار گیرد با این وجود بسیاری از این کارگران هر روز در محل میادین حاضر هستند تا شاید کاری پیدا کنند و شرمنده خانواده نباشند؛ مسئله‌ای که وضعیت را به صورت مضاعف بغرنج می‌کند، زیرا در این شرایط باید در خانه باشند.

محمدرضا داوری؛ رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مشهد در گفتگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: با توجه به وضعیت فعلی کلیه کارگران روزمزد و فصلی بیکار شده‌اند و دولت باید تدبیری عاجل برای این قشر داشته باشد.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مشهد افزود: تقاضایی در کل کشور صورت گرفته و طوماری امضا شده و به وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی ارسال شده تا در این زمینه و در زمینه اعطای سبد معیشتی و یا اقدامات دیگر برنامه‌ریزی صورت گیرد.

داوری تاکید کرد: در کل استان خراسان رضوی ۱۴۵ هزار کارگر ساختمانی داریم.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مشهد تصریح کرد: کارگران ساختمانی که دارای کارت مهارت هستند و شغلشان ساختمانی هستند به انجمن‌های صنفی مراجعه و اشتغال آن‌ها احراز شده و به تامین اجتماعی برای بهره‌مندی از ماده ۵ اجباری کارگران ساختمانی مراجعه می‌کنند.

داوری ادامه داد: حدود ۷۵ هزار نفر در استان و ۳۷ هزار نفر در مشهد بیمه شده‌اند که آمار خوبی است و حمایت دولت نیز این است که کسانی که دارای کارت مهارتی هستند بیمه شوند؛ کارگران فصلی، اما مشکلات خاص خود را دارند و پیگیر بیمه اجباری تامین اجتماعی نیستند و تمایلی برای بیمه شدن ندارند.

وی گفت: خراسان رضوی نخستین استانی بود که طرح ساماندهی کارگران روزمزد ساختمانی را اجرایی کرد و فرمانداری و شهرداری و شورای شهر و سایر نهاد‌های متولی در این زمینه پای کار آمدند و در بلوار پیروزی یک جایگاه در اختیار کانون انجمن‌های صنفی قرار گرفته و کسانی که قرار است در آن منطقه سرکار بروند پرونده تشکیل می‌دهند و به کارفرما معرفی می‌شوند.
 
داوری تاکید کرد: امیدواریم از این طریق بتوانیم معضل چهارراه‌ها و میادین را بتوانیم حل کنیم، زیرا چهره زیبنده‌ای برای شهر ایجاد نکرده است.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->