تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گزارشی از رکود در صنعت مبلمان | نشستن تورم بر بازار مبلمان جزئیات عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بازار سرمایه | بورس مسئول نظارت بر رمز دارایی می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان افت ۷ درصدی ارزش بازار سهام در پنج ماهه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ثبات قیمت گوشت و مرغ تا پایان سال

  • کد خبر: ۲۳۲۰۰
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵
ثبات قیمت گوشت و مرغ تا پایان سال
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: مردم برای خرید گوشت و مرغ عجله نکنند چرا که تا آخر سال افزایش قیمتی در این حوزه نداریم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن عباسی معروفان با اشاره به اینکه جوجه ریزی در مرغداری‌ها از شش ماه قبل آغاز شده است گفت: برای ایام دهه فجر، عید و ماه رمضان برنامه ریزی در خصوص تولید مرغ صورت گرفت و بالغ بر ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت.

وی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا کشش جامعه در این حالت به این میزان نبود و باعث شد تا در بازار مازاد مرغ داشته باشیم.

عباسی معروفان با بیان اینکه طرح ضربتی خرید تضمینی مازاد تولید مرغ از یک اسفند سال ۹۸ آغاز شد، ادامه داد: در بازار تمام مرغ‌هایی که به فروش نرفته بود، جمع آوری شد و روزانه بالغ بر ۱۵۰۰ تن مرغ از مرغداری‌ها خریداری شد که این رقم در گذشته روزانه ۲۰۰ تا ۵۰۰ تن بود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام ادامه داد: دولت و سازمان برنامه و بودجه منابع مالی خوبی در اختیار ما گذاشت ما توانستیم پول مرغداران را به صورت نقدی پرداخت و به قیمت مصوب از آن‌ها خریداری کنیم.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط موجود نباید بگذاریم تولید کنندگان متضرر شوند گفت: مرغ را از مرغداری‌ها با قیمت مصوب ۱۲،۹۰۰ تومان خریداری می‌کنیم و تا اطلاع ثانوی این خرید ادامه خواهد داشت تا زمانی که مرغ مازاد در بازار وجود داشته باشد خرید تضمینی ادامه دارد.

عباسی معروفان افزود: تعطیلی رستوران‌ها، دانشگاه‌ها و تالار‌ها باعث شد مصرف مرغ نسبت به مدت مشابه ۴۰ درصد کاهش یابد.

وی درباره برنامه اتخاذ شده در تولید مرغ افزود: در دوره قبل ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم که مرغداران در دوره بعدی به ۱۲۵ میلیون و دوره جدید به ۱۱۵ میلیون قطعه رساندند تا مازاد زیادی نداشته باشیم و تولید کنندگان متضرر نشوند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته از ستاد ملی تنظیم بازار کشور اجازه صادرات مرغ از دیروز مصوب شد و صادرات تا ده روز آینده صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه صادرات به گونه‌ای خواهد شد که کمبودی در بازار ایجاد نشود، افزود: گوشت مرغ و گوشت قرمز به میزان کافی و با قیمت مناسب در بازار موجود است و در هر ساعتی از شبانه روز در فروشگاه‌ها مرغ و گوشت تازه و منجمد با قیمت مصوب وجود دارد و در دسترس همگان است و تا پایان سال افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

وی در رابطه با تأمین نهاده‌های دامی گفت: برنامه ریزی خوبی صورت گرفته اخیراً با تصمیم دولت تمام نهاده‌های دامی که دپو شده بود وارد بازار شد و رئیس جمهور اجازه ترخیص ۴ میلیون تن کالای اساسی را که ۷۵ درصد آن نهاده دامی است، داد و وارد کشور شده و قیمت‌ها متناسب شده است.

وی درباره ذخایر دامی افزود: در سال ۹۸ بیش از سه میلیون تن ذخایر را به مرغداری‌ها و دامداری‌ها فروختیم و مشکلی برای تأمین نهاده‌ها برای تولید مرغ در کشور در سال ۹۹ نخواهیم داشت.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->