ثبت‌نام یک میلیون دانش‌آموز هنوز انجام نشده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) با برنامه‌ریزی‌های جدید، مدارس خراسان رضوی بدون معلم نخواهند ماند آغاز ثبت نام آزمون وکالت سال ۱۴۰۴ از امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان به زودی به پایان می‌رسد نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها | با اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها برای ورود به مدرسه چه کنیم؟ انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی ۳ ویتامینی که دیابتی‌ها زیاد نباید بخورند کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده گزارشی از زایشگاه بیمارستان قائم (عج) مشهد و وضعیت مادران باردار و همراهانشان | جریان آدرنالین، پشت در‌های زایشگاه! دستگیری ۲ کلاهبردار شبکه هرمی با ۱۸ میلیارد تومان کلاهبرداری (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) محموله قاچاق داروی تزریقی به ارزش ۹ میلیارد ریال در سبزوار کشف شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) توضیحات وزیر کار در مورد تجمیع صندوق‌های بازنشستگی گشت‌وگذار یک قلاده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در جنگل‌های رودبار + ویدئو بیابان زدایی با مشارکت مردم؛ ضرورتی برای امروز و  فردا   فرود اضطراری پرواز ازمیر_تهران در ارومیه به دلیل وخامت حال دو مسافر (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) پایان صدور اسناد اراضی ملی در سال ۱۴۰۵ | صدور سند ملی برای ۶ میلیون هکتار از اراضی خراسان رضوی منع صدور مجوز برای معدن کاری در حریم آثار تاریخی | معضل آب شرب در تخت جمشید حل شده است ۸۰ سرقت خودرو در مشهد لو رفت | سارق حرفه‌ای به دام افتاد صدور کیفرخواست پرونده قتل محیط‌بان پارک ملی گلستان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱۷هزار کلاس اولی در خراسان رضوی ثبت نام کردند بازگشایی مجدد کاخ سعدآباد، به زودی محکومیت ۵ هزار میلیارد ریالی قاچاقچی بزرگ ارز محاکمه کلثوم اکبری پایان یافت | ابراز پشیمانی از قتل‌ها: اگر می‌دانستم کار به اینجا می‌رسد، نمی‌کشتم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار باران در نقاط مختلف کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای خنک تا پایان هفته ۱۵ هدیه ورزشی دخترانه | بهترین انتخاب‌ها برای دختران ورزشکار درنگی بر بیابان زایی و  راهکارهایش  
سرخط خبرها

روش درست شستن خاکشیر چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۳۳۷۳۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
روش درست شستن خاکشیر چگونه است؟
خاکشیر یکی از بهترین شربت‌ها برای رفع تشنگی است که دارای خواص دیگری هم می‌باشد و به دلیل ریز بودن ذراتش، شستن آن روشی خاص دارد. در این مطلب طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، خاکشیر یکی از شربت‌های سنتی ما ایرانیان است که علاقمندان زیادی را در فصل تابستان دارد و سبب رفع تشنگی در تابستان می‌شود. خاکشیر دارای املاح و شن‌ریزه‌های فراوانی است که در صورت شسته نشدن صحیح مشکلات بی شماری را برای شما به وجود می‌آورد. در این بخش طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت فراوان ببرید.

طریقه صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر برگ و خاشاک فراوانی دارد بنابراین بهتر است قبل از شستشو مقداری خیسانده شود تا برگ‌های آن به سطح آب بیاید.
برای خیساندن خاکشیر آن را درون یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سپس به آن آب اضافه می‌کنیم.
پس از اضافه کردن آب خواهید دید که خاکشیر به شکل گلوله می‌شود بنابراین باید برای باز کردن گلوله‌ها خاکشیر را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا به مرور ته نشین شود.
سپس آب ظرف را آرام آرام خالی می‌کنیم.
دوباره ظرف را پر از آب می‌کنیم و مدتی صبر می‌کنیم تا خاکشیر در آب بماند سپس باز هم روی سطح آب را خالی می‌کنیم.
این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که آب خاکشیر کاملا زلال گردد و هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد.
سپس خاکشیر را هم می‌زنیم و آرام در ظرف بزرگتری که از جنس روی است می‌ریزیم.
این کار را به این علت انجام می‌دهیم که شن یا سنگریزه جمع شده در ته ظرف با خاکشیر مخلوط نشود و در همان ظرف باقی بماند.
شن‌های ته ظرف را خالی می‌کنیم و ظرف را می‌شوییم و دوباره خاکشیر را آرام هم می‌زنیم و درون ظرف می‌ریزیم.
این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.
آب شست و شو خاکشیر را دور نریزید و برای آبیاری گلدان از آن استفاده نمایید.

طرز تهیه شربت خاکشیر

بعد از شستن خاکشیر وقتی از تمیز بودن خاکشیر‌ها مطمئن شدید یک شربت خوش طعم با خاکشیر تهیه نمایید و آن را با لذت بنوشید. شما می‌توانید برای مهمانی‌های خود نیزمخصوصا در تابستان این شربت را تهیه کنید تا میزبان خاصی برای مهمان‌های خود باشید.

مواد لازم:

آب
خاکشیر
شکر
گلاب
یخ
آلو بخارا (اختیاری)

پس از شستن خاکشیر آن را درون پارچ آبی ریخته و آب و شکر (به جای شکر از عسل و یا نبات آب شده استفاده کنید) به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. مقداری از این شربت را می‌چشیم و اگر شیرینی آن مطابق با ذائقه شما بود به آن گلاب و یخ برای خنک شدن می‌افزاییم و نوش جان می‌کنیم. برخی افراد نیز برای اینکه طعم شربت آنها بی نظیر گردد مقداری آب لیمو تازه به آن اضافه می‌کنند.

در صورت تمایل نیز می‌توانید چند عدد آلو بخارا که حدود ۷ ساعت خیس داده اید را به شربت اضافه کنید تا آب مزه آلو بخارا را بگیرد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->