تعطیلی برخی از مدارس بندرعباس و هرمزگان در روز سه‌شنبه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) برخی مدارس استان سیستان و بلوچستان فردا سه‌شنبه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) تعطیل شد + جزئیات اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد رشد دوباره گردشگران خارجی پس از افت ناشی از جنگ ۱۲ روزه | گردشگری سلامت راهی برای مقابله با ایران‌هراسی ویدئو | بارش نخستین باران پاییزی در حرم مطهر رضوی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) اعتراف سارق به ۳۶ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد | مالخر در خواجه‌ربیع دستگیر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای فراموشی و عبور از یک رابطه پس از جدایی | خداحافظی بدون درد استقرار تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) سرمای ماندگار در کمین مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزئیات پرونده متهم (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تحصیل ۲۱۲ هزار دانش‌آموز عشایری در ۷ هزار مدرسه کشور | توسعه عدالت آموزشی در مدارس عشایری در اولویت است + فیلم جریمه ۲ برابری برای رانندگان ناوگان عمومی | ۱۰ نمره منفی برای عبور از چراغ قرمز پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان اسامی تعدادی از محصولات تزریقی زیبایی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) کدام‌یک برای کاهش فشار خون مفید است؛ آب چغندر یا آب انار؟ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۶ بیمار شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گلایه داوطلبان آزمون سیستمی دوره های نوین تدریس از اختلال در سامانه آزمون تربیت مربی فنی وحرفه ای چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟ گلایه های مردم از وقفه توزیع شیر در مدارس مشهد و خبر خوب آموزش و پرورش | بازگشت شیر به مدرسه حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره قوم» ترکمنستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۲۱۶ تن برنج احتکاری در جنوب تهران کشف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) +جزئیات کاهش تخلفات با دوره‌های آموزشی برای رانندگان متخلف در مشهد | سبقت آموزش از جریمه علائم هشداردهنده دیابت در زنان و مردان چگونه است؟ چوپان دروغگو توسط تیم تجسس پاسگاه انتظامی توس مشهد دستگیر شد پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک‌سالگی انجام شود خمیردندان زغالی واقعاً برای درخشندگی دندان مؤثر است؟
سرخط خبرها

اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتبار ندارند

  • کد خبر: ۲۳۴۰۱۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتبار ندارند
رئیس اداره ثبت اسناد و املاک تهران با بیان اینکه طبق قانون، اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتباری ندارند و خدمات ثبتی به آنها تعلق نمی‌گیرد، گفت: لازم است مردم نسبت به تبدیل اسناد دفترچه‌ای قدیمی به تک برگ اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد افخمی، رئیس اداره ثبت اسناد و املاک تهران درباره وظایف اداره ثبت اسناد و املاک گفت: از جمله وظایف اداره ثبت اسناد کشور فقط تنها صدور اسناد نیست بلکه اجرای اسناد رسمی، نقل و انتقال دفاتر، ثبت مالکیت‌های مادی و معنوی نیز از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.

افخمی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد خدمات اداره ثبت اسناد و املاک به صورت غیرحضوری و الکترونیکی است، گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل در حوزه صدور اجرای سند مهریه است که با رشد جمعیت و کمبود نیروی کافی حجم مراجعات بیشتر شده است که با جذب نیرو در سال جدید در حال ترمیم این موضوع هستیم.

افخمی با با بیان اینکه اسناد دفترچه‌ای قدیمی دیگر اعتباری ندارند، ادامه داد: فراخوان داده شده که هر کس سند مالکیت دفترچه‌ای دارد، به اداره ثبت مراجعه کند تا آن را تبدیل به سند تک برگ کنیم. از این رو افراد می‌توانند با مراجعه و مشخص کردن وضعیت ملک خود روند اخذ سند تکبرگ را انجام دهند، در سال ۱۴۰۳، اداره ثبت اسناد و املاک قصد دارد تمام حدنگاری‌های استان تهران را انجام دهد از همین رو اداره ثبت سال پرکاری خواهد داشت.

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک تهران افزود: سالانه بیش از یک میلیون سند تک برگ حدنگاری شده در استان تهران صادر که صدور آنها همان روز انجام می‌شود، همچنین در سال‌های آینده با الکترونیکی شدن سند مالکیت، هیچ سند کاغذی نخواهیم داشت و شهروندان نیز نیازی به مراجعه حضوری ندارند، اما در حال حاضر هدف اداره ثبت اسناد و املاک این است که تمام اطلاعات مالکیت افراد در سامانه ثبت شود و بر اساس همان اطلاعات، سند مالکیت مردم صادر شود.

امکان مشاهده وضعیت مالکیت در سامانه «ثبت من»

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک اظهار کرد: سند تک برگ امکان جعل را از بین می‌برد، چرا که اگر فردی ملکی را معامله می‌کند، سند تک برگ قبلی از بین می‌رود و سند جدید صادر شده و همچنین اطلاعات در سامانه املاک ثبت شده است و امکان هیچ‌گونه معامله برای هیچ شخصی به جز مالک و خریدار وجود ندارد و از این طریق امنیت معاملات بالا می‌رود. همچنین افراد با مراجعه به سامانه «ثبت من» امکان مشاهده وضعیت مالکیت خود را دارند و به نوعی گواهی سازمان مبنی بر مالکیت شخص در این سامانه وجود دارد.

وی افزود: از مراجعه‌کنندگان تقاضای صبر در صدور سند را داریم، چرا که امسال سازمان ثبت باید تمام حدنگاری‌های استان را انجام دهد و مالکیت مردم را تثبیت کند تا افراد از مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک بی‌نیاز شوند. از مردم تقاضا می‌شود که اگر سند دفترچه‌ای دارند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی و با احراز هویت، سوابق خود را ارائه دهند تا از طریق پست برای اداره ثبت ارسال شود و یا مستقیم به اداره ثبت مراجعه کنند.

هیچ خدمات ثبتی به اسناد دفترچه‌ای تعلق نمی‌گیرد

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک تهران در پایان با اشاره به بی‌اعتبار بودن سند مالکیت دفترچه‌ای گفت: از این پس دفترچه مالکیت بر طبق قانون اعتبار ندارد و هیچ خدمات ثبتی به آن تعلق نمی‌گیرد مگر اینکه سند حدنگاری شده باشد، بنابراین لازم است در تهران که بیشترین سند دفترچه‌ای وجود دارد، مردم اقدام لازم برای تبدیل سند به تک برگ را انجام دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->