بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق همه بازنشستگان بیش از ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رمزگشایی از اجساد سوخته در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۴۸۵
  • ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
  • ۱
رمزگشایی از اجساد سوخته در مشهد
آخر هفته گذشته ۴ پرونده مرگ مشکوک در شعبه جنایی دادسرای ناحیه ۲ گشوده شد
مهدی قرآنی - در ۳ روز پایانی هفته‌ای که گذشت گزارش قتل ۳ مرد جوان و یک کودک خردسال در مشهد به شعبه جنایی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو اعلام شد و پای بازپرس احمدی‌نژاد را به این پرونده‌ها باز کرد.

کشف جسد سوخته در بیابان
کشف جسد سوخته مردی جوان در عصر هجدهم فروردین در بیابان از سوی اهالی یکی از مناطق تبادکان به پلیس گزارش شد و طولی نکشید که بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد را سرخط این گزارش کرد. با حضور قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد در محل مشاهده شد که جسد متعلق به مردی بیست‌ونه ساله می‌باشد که بخش‌هایی از بدنش سوخته است. بنا بر اظهارات یکی از شاهدان این ماجرا، متوفی قبل از مرگ در حالی که آثار سوختگی داشته و در بیابان سرگردان بوده به او گفته است که صبح (هجدهم فروردین) افرادی او را به زور سوار بر یک دستگاه سمند کرده و به این منطقه انتقال داده و سپس او را با بنزین سوزانده‌اند. جسد با دستور قاضی احمدی‌نژاد برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیقات پرونده نیز از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی آغاز شد. در ادامه بررسی‌های این پرونده کارآگاهان پلیس موفق شدند ۳ بطری یک‌و‌نیم لیتری بنزین که ۳ مورد آن خالی و یکی از آن‌ها پر بود را از ارتفاعات نزدیک به محل حادثه کشف کنند. در پیگیری‌های بعدی این پرونده هم مشخص شد که متوفی سابقه خودکشی داشته و از اهالی تبادکان بوده است. با اینکه متوفی قبل از مرگ ادعا کرده از سوی افرادی ربوده و به آتش کشیده شده است، ولی تحقیقات این پرونده ادامه دارد.

شلیک با وینچستر
دومین مرگ مشکوک در ساعت ۲۲:۰۰ هجدهم فروردین در منطقه فلاحی مشهد اتفاق افتاد. طبق گزارش پلیس مردی جوان به وسیله اسلحه وینچستر در خانه پدرش به قتل رسیده بود. با اعلام این گزارش بلافاصله بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد راهی محل جرم شد.
در بررسی‌های اولیه قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد در صحنه جنایت مشخص شد که متوفی مردی سی‌وپنج ساله بوده که از ناحیه سمت راست شکم هدف گلوله سلاح وینچستر قرار گرفته است. بنا بر اظهارات ضد و نقیض اهالی خانه متوفی از همسرش جدا شده و به همراه فرزندش در خانه پدر خود زندگی می‌کرده که شب حادثه همراه برادرزاده‌اش بوده است. طبق ادعای شاهدان ماجرا، برادرزاده متوفی داخل اتاق بوده که عمویش به همان اتاق می‌رود و بعد از گذشت دقایقی صدای شلیک تیر شنیده می‌شود. برادرزاده متوفی سپس اسلحه به‌دست وارد اتاق پذیرایی می‌شود و می‌گوید که عمویش خود را با اسلحه کشته است. بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای ناحیه دو مشهد بیان کرد: دست‌خطی مبنی بر خودکشی همراه متوفی بوده است. البته برادرزاده متوفی نیز متواری است و تا دستگیری این پسر جوان هنوز نمی‌توان اظهار‌نظری در این باره داشت.

فوت پسر بچه
صبح روز بعد از حادثه تیراندازی در منطقه فلاحی مرگ مشکوک پسربچه چهار ساله که در یکی از بیمارستان‌های مشهد بستری بود، به بازپرس احمدی‌نژاد اعلام شد و این مقام قضایی را وارد تحقیقات پرونده یک مرگ مشکوک دیگر کرد. در تحقیقات اولیه این پرونده مشخص شد که متوفی چند روز قبل از سوی خانواده‌اش از گلبهار به این بیمارستان منتقل شده است. پسربچه آثار ضرب و شتم و خون‌ریزی داخلی داشته و پس از انتقال به بیمارستان به کما رفته است. تحقیقات اولیه کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی حاکی از این بود که متوفی و برادر یازده ساله‌اش با پدر و نامادریشان زندگی می‌کرده‌اند که طبق ادعای مادر ناتنی، این طفل معصوم طی درگیری با برادر بزرگ‌تر خود ضربه خورده است. مادر ناتنی متوفی در اظهارات خود به پلیس گفته است که برادر یازده ساله این پسربچه رزمی‌کار است و روز حادثه برادر کوچکش را مورد ضرب و شتم قرار داده است. با اینکه ابهامات زیادی در این ماجرا وجود داشت، اما پرونده به دستور قاضی احمدی‌نژاد برای ادامه تحقیقات در اختیار دادسرای گلبهار قرار گرفت.

سوزاندن مرد ۵۰ ساله در سطل زباله
ساعت ۸:۳۰ صبح روز پنجشنبه بود که گزارش کشف یک جسد سوخته از سوی تعدادی از کارگران شهرداری مشهد به پلیس گزارش شد و طولی نکشید که این خبر هم به بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد اعلام شد. جسد داخل یک سطل بزرگ زباله در محوطه‌ای واقع در خیابان فدک ۱۵ رها شده بود که از شواهد و قرائن امر پیدا بود یک یا دو هفته‌ای از مرگ او می‌گذرد. بررسی‌های میدانی قاضی احمدی‌نژاد از این حکایت داشت که متوفی طی ۷ یا ۱۴ روز گذشته از سوی فرد یا افرادی سوزانده شده است. به گفته این مقام قضایی بدن متوفی به صورت کامل سوخته بود. از بقایای به جا مانده دریافتیم که او یک شلوار لی یا کتانی آبی، کمربند مشکی، دندان مصنوعی، بلوز یا پیراهن چهارخانه قهوه‌ای به تن داشته است. بنا بر گزارش پزشکی قانونی جسد متعلق به مردی چهل تا پنجاه‌وپنج ساله است که هنوز هویت او شناسایی نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فریدون
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
0
0
جنایت های هولناک نشانی از بحران اجتماعی است که مسولین و سیاستمداران گوش خود را بسته اند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->