رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟

  • کد خبر: ۲۳۹۴۲۴
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟
نوشیدن آب به بازگرداندن مایعات از دست رفته بدن در فرآیند‌های مختلف مانند تنفس، تعریق و دفع مواد زائد کمک می‌کند، همچنین بدن را در برابر دمای هوای زیاد محافظت می‌کند، مفاصل و بافت‌ها را نرم می‌کند، پوست را سالم نگه می‌دارد و برای هضم مناسب غذا ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، این نوشیدنی بدون کالری برای رفع تشنگی و آبرسانی مجدد بدن عالی است. اکثر مردم روزانه ۴ تا ۶ لیوان آب نیاز دارند و ممکن است نیاز باشید که بیشتر یا کمتر از این مقداربنوشند. اما معیاری که کمیت نوشیدن آب را تعیین می‌کند چیست؟

فقط برای افراد سالم

در حالی که قانون کلی برای افراد سالم نوشیدن ۴ تا ۶ لیوان آب است، این مقدار بر اساس میزان آبی که از نوشیدنی‌ها و سایر منابع غذایی می‌نوشند، متفاوت است. برخی از شرایط بهداشتی، داروها، سطح فعالیت و دمای محیط نیز بر میزان کل آب مورد نیاز روزانه تأثیر می‌گذارد.
وب سایت دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی. اچ. چن نشان می‌دهد که میانگین کل نیاز روزانه نوشیدن مایعات برای مردان سالم حدود ۱۵.۵ لیوان و برای زنان حدود ۱۱.۵ لیوان است. این به این معنی است که بسته به منابع مایعاتی دیگر مانند قهوه، چای، آب‌میوه، میوه‌ها و سبزیجات که به آنها متکی هستید، شما فقط به ۴ تا ۶ لیوان آب ساده نیاز دارید.

عوامل دیگری که ممکن است نیاز به آب ساده را افزایش دهند عبارتند از:

سطح فعالیت

افرادی که در فعالیت بدنی طولانی‌مدت شرکت می‌کنند، مانند مسابقات ماراتن، اغلب نیاز به جایگزینی آب و سدیم از دست رفته بدن‌شان دارند. اگر با ورزش کردن، آب بدن‌تان را از طریق تعریق از دست می‌دهید، باید آب ببیشتری بنوشید.

بهداشت عمومی و دارو‌ها

در برخی از شرایط بیماری مانند بیماری‌های تیروئید، مشکلات کلیوی، کبدی یا قلبی نیاز هست که مقدار آب بیشتر یا کمتری از حد مجاز بنوشید، یا دارو‌هایی مانند دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی و برخی از دارو‌های ضد افسردگی مصرف می‌کنید که باعث حفظ آب در بدن می‌شوند. اگر پزشک شما دارو‌های ادرارآور تجویز کرده است، از او بپرسید که وقتی هوا گرم است باید چقدر آب بنوشید.

دمای هوا

مصرف و دفع مایعات در نوزادان، کودکان خردسال و سالمندان باید به دقت کنترل شود، زیرا کودکان توانایی کمتری برای تعریق دارند و کمتر قادر به تحمل دمای بالا هستند. براساس اعلام دانشگاه نبراسکا آمریکا، افراد مسن به اندازه افراد سالم احساس تشنگی نمی‌کنند و دارو‌ها و بیماری‌ها ممکن است بر مصرف مایعات و میزان آب بدن‌شان تأثیر بگذارد. همچنین ادرار کمتر یا ادرار زرد تیره، نشان‌دهنده این است که فرد نیاز به نوشیدن مایعات بیشتری دارد.
همچنین علائم بیماری‌های مرتبط با دمای بالای بدن از جمله گرفتگی عضلات، حالت تهوع یا استفراغ، ضعف، سردرد، سرگیجه یا گیجی در هوای گرم باید پایش شود. اگر این علائم ظاهر شد، کاری را که انجام می‌دهید متوقف کنید لباس یا وسایل ورزشی اضافی را از بدنتان بیرون بیاورید، مایعات بنوشید و سعی کنید بدن خود را خنک کنید یا آن را با آب سرد خیس کنید.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->