شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

زائر ایرانی در کربلا به خبرنگار رسانه آمریکایی چه گفت؟

  • کد خبر: ۲۴۷۱۱۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۳
زائر ایرانی در کربلا به خبرنگار رسانه آمریکایی چه گفت؟
یک زائر ایرانی به نام «علی باقری» در گفتگو با خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس مطالبی را درباره پیاده روی اربعین و برخورد عراقی‌ها عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری آمریکایی روز شنبه در گزارشی به وصف شرایط کربلا و حضور میلیونی زائران در عراق برای رسیدن به کربلا در روز‌های منتهی به اربعین حسینی (ع) پرداخت.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد: «میلیون‌ها مسلمان شیعه روز شنبه در خیابان‌های شهر کربلای عراق در زیارت سالانه خود به مناسبت چهلمین روز شهادت امام حسین (ع) نوه حضرت محمد (ص) که به نماد مقاومت در قرن اول پرآشوب تاریخ اسلام تبدیل شد، جمع شدند.»

به گفته «تحسین الخفاجی» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق، بیش از سه میلیون زائر از روز جمعه در میان تدابیر شدید امنیتی وارد عراق شده‌اند.

آسوشیتدپرس در گزارش خود افزود: «اربعین امسال با غم و اندوه نشأت گرفته از جنگ غزه که اکنون در یازدهمین ماه خود قرار دارد»، همراه شده و شیعیان و اهل سنت خشم و اندوه مشترکی درباره شهادت ۴۰ هزار نفر از مردم فلسطین دارند.

«عامد زارع پور» که از ایران آمده است به خبرنگار میدانی آسوشیتدپرس گفت: «خدا هرگز این همبستگی را از بین ما مسلمانان سلب نکند.»

خبرنگار آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود از حال و هوای حرم مطهر امام حسین (ع) افزود: «روز شنبه، صدای سینه‌زنی زائران در حال چرخیدن دور حرم امام حسین (ع) فضا را پر کرد.»

خبرنگار آسوشیتدپرس همچنین نوشت: «داوطلبانی را می‌توان دید که در جاده نزدیک به ۱۱۳ کیلومتری پایتخت عراق، بغداد، به کربلا ایستاده‌اند و به زائران غذا می‌دهند».

«حسین علی» یک داوطلب در بغداد می‌گوید: «هر چیزی که ما ارائه می‌کنیم برای بزرگداشت و خدمت به مولایمان (حسین) است.»

یک زائر ایرانی به نام «علی باقری» نیز ضمن ابراز خرسندی از مهمان نوازی مردم عراق به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «باز هم مهمان عراقی‌ها هستم، خیلی خوشحالم که می‌توانم این مسیر را با عراقی‌ها طی کنم و بتوانیم در کنار یکدیگر زیارت کنیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->