ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانش‌آموزان خراسان‌رضوی در کنکور سراسری، هفت رتبه تک‌رقمی کسب کردند

  • کد خبر: ۲۴۸۲۸۸
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
دانش‌آموزان خراسان‌رضوی در کنکور سراسری، هفت رتبه تک‌رقمی کسب کردند
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی گفت: این استان در کسب رتبه‌های برتر کنکور ۱۴۰۳، با به‌دست‌آوردن هفت رتبه تک‌رقمی موفق به کسب رتبه دوم بعد از استان تهران شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

سید امیر شوشتری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این رتبه‌ها نشان از سخت‌کوشی دانش‌آموزان و ظرفیت‌های بالای موجود در استان خراسان‌رضوی دارد.

وی بیان کرد: بر این اساس در رشته علوم تجربی، «سجاد لطفی» از مشهد رتبه سوم، «احسان نعیمی‌خواه» از نیشابور رتبه پنجم و «محمدامین دولت‌آبادی» از سبزوار رتبه نهم را کسب کردند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی اظهار کرد: در رشته علوم ریاضی و فنی نیز «اشکان میرزایی صفی‌آباد» از مشهد رتبه نهم کنکور سراسری امسال را از آن خود کرده است.

شوشتری با بیان اینکه در گروه هنر نیز «بیتا ترابی»، دانش‌آموز مشهدی، موفق به کسب رتبه نخست شده است، بیان کرد: در گروه زبان‌های خارجی نیز «نسترن قاسمی» از مشهد رتبه پنجم و در گروه علوم انسانی نیز «ساغر اسفهبدی» از مشهد رتبه دوم را از آن خود کرده‌اند.

در میان ۴۰ رتبه برتر کنکور سال ۱۴۰۲، از استان خراسان‌رضوی فقط «حنانه‌سادات صالحی‌بایگی» موفق شده بود رتبه پنجم گروه آزمایشی علوم انسانی را کسب کند، اما امسال، دانش‌آموزان استان در کنکور سراسری خوش درخشیدند.

خراسان‌رضوی دارای بیش‌از یک‌ونیم میلیون دانش‌آموز است که حدود ۹ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور را شامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->