به گزارش شهرآرانیوز، «سارا اویکاوا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، دراینباره میگوید: «اگرچه میزان پروتئین یافت شده در سیبزمینی اندک است، اما ما سیبزمینیهای با میزان بالا پروتئین پرورش داریم که میتوانند فواید زیادی داشته باشند.»
محققان، زنان جوان در اوایل سن بیست سالگی را که رژیم غذایی حاوی میزان پروتئین مجاز ۰/۸ گرم به ازای هر کیلوگرم وزنشان در روز داشتند، بررسی کردند. بدین معنا که یک زن با میانگین وزنی، تقریباً ۶۰ گرم پروتئین مصرف میکند.
یک گروه از زنان، میزان بیشتر پروتئین مجزاشده از سیبزمینی مصرف کردند. گروه دیگر دارونما دریافت کردند.
محققان دریافتند زنانی که پروتئین بیشتر مصرف کرده بودند عضلات و ماهیچههای قویتری داشتند.
اویکاوا در ادامه میافزاید: «این یافتهها نشان میدهد که میزان مجاز روزانه توصیهشده برای مصرف این پروتئین در جهت حفظ ماهیچهها در زنان جوان ناکافی است.»
این مطالعه نشان میدهد که کیفیت پروتئینهای گیاهی میتواند از ماهیچهها حفاظت کند.
منبع: مهر