خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

تاثیر اتو بخار در از بین بردن ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۸۷۳۷
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۵
تاثیر اتو بخار در از بین بردن  ویروس کرونا
استفاده از آب داغ و صابون بهترین راهکار برای ضدعفونی لباس‌ها است. شست و شو با آب و مواد شوینده کفایت می کند و استفاده از اتو بخار ضرورت ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گویند با وجود حساسیتویروس کرونا نسبت به حرارت، بهتر است برای پاکسازی لباس‌ها طبق دستورالعمل های اعلام شده توسط سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نسبت به شست و شوی لباس‌هااقدام شود. در حال حاضر، استفاده ازآب داغ و صابونبهترین راهکار برای ضدعفونی لباس‌ها است. شست و شو با آب و مواد شوینده کفایت می کند و استفاده از اتو بخار ضرورت ندارد.

محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار مطلبی، براساس مقالات و مستندات موجود به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا استفاده از اتو بخار برای از بین بردن ویروس کرونا روی لباس می تواند کافی باشد؟

در این مطلب آمده است: راه اصلی انتقال ویروس کرونا تماس مستقیم شخص به شخص و از طریق قطرات تنفسی فرد بیمار حین سرفه، عطسه یا صحبت کردن است. علاوه بر این، ممکن است قطرات آلوده بر روی سطوح اطراف بیمار قرار گیرند و با توجه به اینکه این ویروس قادر است تا چند ساعت بر روی سطوح به صورت فعال باقی بماند، بنابراین، ممکن است سطوح مختلف به عنوان منشأ انتقال ویروس عمل کنند.


یکی از سطوحی که ممکن است در انتقال عفونت نقش داشته باشند، لباس‌ها هستند. به همین دلیل شناسایی روش های از بین بردن ویروس بر سطح لباس ها بسیار حائز اهمیت است و نقش بسزایی در پیشگیری از انتقال عفونت بین افراد خواهد داشت. حال این سوال مطرح می شود که آیا استفاده از اتوی بخار می تواند در از بین بردن ویروس کرونا از سطح لباس ها موثر باشد.

مطالعات نشان می دهد که ویروس کرونا به حرارت حساس است. اما از بین رفتن ویروس با استفاده از حرارت به فاکتورهای مختلفی از جمله میزان درجه حرارت اعمال شده و مدت زمان قرارگیری آن در معرض حرارت بستگی دارد.
بطور مثال، مطالعات اخیر نشان داده اند که ویروس کرونا پس از پنج دقیقه قرار گرفتن در معرض حرارت70 درجه سانتی گراد از بین می رود. البته مدت زمان لازم برای از بین رفتن ویروس با استفاده از حرارت، نسبت عکس با میزان درجه حرارت دارد و هر چقدر دما کمتر شود، زمان بیشتری برای از بین رفتن ویروس لازم خواهد بود.

با وجود مطالب ذکر شده، سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا هیچ توصیه‌ای مبنی بر استفاده از اتوی بخار به منظور پاکسازی لباس‌ها از ویروس کرونا اعلام نکرده‌اند. بر طبق گزارش های این دو سازمان، بهترین روش جهت پاکسازی لباس ها، حوله ها و دیگر پارچه ها شست و شوی آنها با آب گرم 90 – 60 درجه سانتی گراد و صابون، ضد عفونی یا پاک کننده‌های مناسب و خشک کردن آنها زیر نور آفتاب است. بعد از شستشوی لباس، اتو کردن آن به ویژه با بخار گرم نتیجه بهتری دارد.

عدم توصیه برای استفاده از اتو برای پاکسازی لباس‌ها از ویروس به معنی بی‌اثر بودن آن نیست و ممکن است به این دلیل باشد که دست‌یابی به حرارت، رطوبت و مدت زمان لازم جهت از بین بردن ویروس با اتو در منزل سخت است.

با وجود حساسیت ویروس کرونا نسبت به حرارت، بهتر است برای پاکسازی لباس ها طبق دستورالعمل های اعلام شده توسط سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نسبت به شست و شوی لباس‌ها اقدام شود. در حال حاضر، استفاده از آب داغ و صابون بهترین راهکار برای ضدعفونی لباس‌ها است. شست و شو با آب و مواد شوینده کفایت می کند و استفاده از اتو بخار ضرورت ندارد.

منبع :ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->