۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای برنامه استعدادیابی از دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی کشور

  • کد خبر: ۲۹۳۹۴۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
اجرای برنامه استعدادیابی از دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی کشور
معاون توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۸۰ هزار دانش‌آموز در گروه سنی ۷ تا ۱۸ سال تحت پوشش و حمایت این سازمان قرار دارند که برای مرحله نخست اجرای برنامه استعدادیابی حدود ۳۷۰۰ نفر در این برنامه قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آرزو ذکایی‌فر با بیان اینکه توانمندسازی دارای ابعاد مختلفی از جمله شناسایی استعداد‌ها و رغبت‌ها، استقلال، توسعه مهارت و مهارت‌آموزی است، اظهار کرد: استعدادیابی کودکان و نوجوانان، یکی از مهم‌ترین و شاخص‌ترین اقداماتی است که آمادگی فرد را برای حضور در جامعه به دنبال دارد.

وی در توضیح بیشتر این موضوع، با اشاره به اینکه یکی از ابعاد مهم توانمندسازی پس از شناسایی استعداد‌ها و رغبت‌ها، توسعه مهارت و مهارت‌آموزی است، ادامه داد: افراد ممکن است در یک زمینه قوی‌تر باشند و در زمینه‌های دیگر ضعیف عمل کنند و سرمایه‌گذاری در زمینه نقاط قوت باعث موفقیت فرد می‌شود. البته محیط، خانواده و جامعه نیز در این امر و اعطاء این فرصت به فرد نقش بسزایی دارد. در کشور‌های مختلف، استعدادیابی کودکان و نوجوانان در زمینه‌های مختلف و توسط ابزار و سنجه‌هایی است که شامل هوش، ویژگی‌های شخصیت و حتی موارد ارزیابی از منظر ابعاد روانی-اجتماعی و معنوی انجام می‌شود.

معاون توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، یکی دیگر از مراحل بسیار مهم در کشف استعداد‌ها را تقویت «نقاط قوت فرد» دانست و گفت: همچنین می‌توان بر روی نقاط ضعف افراد از منظر ارتقایی، کار کرد؛ زیرا در آینده و زندگی فرد بسیار مهم هستند. در زمینه رغبت نیز می‌توان گفت که ممکن است برخی نوجوانان تمایل بیشتری به فعالیت‌های ذهنی نشان دهند؛ در حالی که برخی به فعالیت‌های بدنی می‌پردازند و در این زمینه موفق‌ترند، یا اینکه در زمینه خاصی نسبت به همتایان خود بالاتر و برترند. این موارد در جلسات استعدادیابی مشخص شده و به رشد و پیشرفت آنها کمک زیادی می‌کند.

ذکایی‌فر با اشاره به استقلال افراد به عنوان یکی دیگر از ابعاد مهم توانمندسازی، تصریح کرد: به جهت رسیدن به این مهم، تقویت و توسعه مهارت‌های فردی و حرفه‌ای از طریق شناسایی ظرفیت‌ها، رغبت‌ها و استعداد‌های فردی بسیار اهمیت دارد. بر همین اساس نیز معاونت توانمندسازی سازمان بهزیستی، برای اولین بار در سازمان اقدام به تدوین بسته برنامه استعدادیابی و توسعه مهارت‌ها در دو گروه سنی زیر ۱۸ سال (مشخصا افراد ۱۳ تا ۱۸ سال) و گروه سنی ۱۸ تا ۴۵ سال کرده است.

وی ادامه داد: بر این اساس، برای هر فرد پروفایل فردی شکل می‌گیرد که در آن ویژگی‌های شخصیت، ظرفیت، علاقه، رغبت و استعداد آنان ثبت شده و بر اساس آن فرایند مهارت‌آموزی شامل مهارت‌های پایه فردی و مهارت‌های تخصصی توسط مربیان زندگی و سایر سازمان‌های همکار از جمله سازمان فنی و حرفه‌ای انجام می‌شود. در برنامه استعدادیابی نوجوانان تلاش بر این است که با آموزش‌ها و مهارت‌هایی که فرد کسب می‌کند، ضمن شکوفایی استعداد‌ها در آینده فردی و شغلی وی اثربخش باشد و از این طریق زمینه‌های توانمندسازی و استقلال وی فراهم شود. در حال حاضر حدود ۱۸۰ هزار دانش‌آموز در گروه سنی ۷ تا ۱۸ سال تحت پوشش و حمایت سازمان قرار دارند که برای مرحله نخست اجرای برنامه استعدادیابی حدود ۳۷۰۰ نفر در این برنامه قرار می‌گیرند.

بنابر اظهارات معاون توانمندسازی مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، مرحله پیشگام برنامه که شامل ۲۰۰ نفر از نوجوانان بوده، طی شده و از آبان‌ماه سالجاری ۹ استان در برنامه پایلوت قرار دارند.

وی گفت: امیدواریم این فرایند که با هدف نیل به استقلال، کارآیی فردی و اجتماعی، اشتغال و پایداری در زندگی فردی و اجتماعی تدوین و ترسیم شده، در توانمندسازی جامعه هدف سازمان بیش از گذشته موثر باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->