فردا (یکم دی ماه ۱۴۰۳) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات و مدارس از فردا (یکم دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، 30 آذر ۱۴۰۳) | هوای مشهد سرد می‌شود فرودگاه طائف عربستان برای نخستین بار میزبان زائران ایرانی شد آیا کلاس درس دانش‌آموزان بعد از امتحانات نوبت اول تعطیل می‌شود؟ علت تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان چه بود؟ تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در محور سرخس - مشهد (۳۰ آذر ۱۴۰۳) حضور پررنگ قوهای فریادکش در مازندران تجمل گرایی در «شب چله» و خطر تحریف آیین‌ها افزایش شمار مسمومان حادثه گازگرفتگی در زبرخان خراسان رضوی به ۱۲۰ نفر تخلف آشکار انبوه‌سازان از علل اصلی کمبود مدرسه در سطح کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، ۳۰ آذر ۱۴۰۳) | هوای سرد و ناپایدار از خراسان رضوی عبور می‌کند  خوراکی‌های مفید برای شب یلدا کدام‌اند؟ سکوت ستاد مبارزه با قاچاق درباره گم‌شدن ۲۰میلیون لیتر سوخت قتل مسلحانه دلال دلار در شهرک ولی‌عصر به خاطر رفاقت! ۹۵ درصد سقط جنین‌ها در ایران غیرقانونی است یلدای برفی در استان‌های غربی | ورود سامانه بارشی به کشور از امروز (۳۰ آذر ۱۴۰۳) گاز و برق ۱۵ هزار ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد خط قرمز‌های تغذیه در شب یلدا | چه میوه هایی را در شب یلدا نخوریم؟ وحدت حوزه و دانشگاه، لازمه پیشرفت جامعه اسلامی است کوتا‌ه‌ترین توصیه‌ها برای بلندترین شب مروری بر تاریخ جشن شب چله از ایران باستان تا به امروز | شب مرگ اهریمن و زایش خورشید تنقلات سالم برای شب‌نشینی یلدا | شب‌چره‌های زمستانی کلاس‌های درس تمام دانشگاه‌ها با دستور وزارت علوم تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد + عکس قتل پدر به دلیل رابطه نامتعارف با زن غریبه + عکس اختلال در عملکرد ادارات مشهد؛ از قطعی برق تا سرگردانی ارباب رجوع | خاموشی ها، ادارات را فلج کرده است آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳  دانشگاه فردوسی مشهد تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد بهترین روش‌ها برای تسکین سرفه چیست؟ افزایش اختلالات اوتیسم در میان کودکان ایرانی توزیع شیر مدارس در مشهد، معطل ابلاغیه
سرخط خبرها

آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمدکردن، کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۳۰۰۴۶۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
آیا ارزش غذایی سبزیجات با منجمدکردن، کاهش می‌یابد؟
متخصصان تغذیه می‌گویند سبزیجات تازه اگر در دسترس باشند، مطمئناً بهترین گزینه برای مصرف روزمره هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، «باربارا اینترمیل» متخصص تغذیه در این باره می‌گوید همچنین اگر سبزیجات، مواد مغذیِ خود را با پختن بیش از حد یا ماندن طولانی مدت در یخچال از دست ندهند نیز برای مصرف توصیه می‌شوند.

در عین حال انواع منجمد و کنسرو شده سبزیجات در اوجِ رسیده بودن، چیده می‌شوند و به طور کلی بلافاصله فرآوری می‌شوند که این شیوه به حفظ مواد مغذی آنها کمک می‌کند. به علاوه، دستورالعمل‌های رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ برای آمریکایی‌ها مردم را تشویق می‌کند از سبزیجات مختلف از جمله «تازه، منجمد و کنسرو شده» استفاده کنند.

در حالی که سبزیجات منجمد و کنسرو شده هر دو جای خود را دارند، ممکن است در مواقع اضطراری زمانی که غذای یخچالی و تازه در دسترس نیست، نجات‌بخش باشند.

سدیم چطور؟

با توجه به داده‌های اتحادیه غذای کنسرو شده (mealtime.org)، نمک یا سدیم برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده استفاده نمی‌شود بلکه این کار با گرما و سرمایش انجام می‌شود. با این حال اشکالی ندارد که در صورت نیاز به دنبال نسخه‌های کم سدیم باشید. لوبیا و سایر سبزیجات کنسرو شده را می‌توان آبکش کرد و شُست تا از شر ۴۰ درصد یا بیشتر سدیم افزوده خلاص شوید.

جالب توجه است که طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، منابع اصلی سدیم موجود در غذای ما در پیتزا، گوشت پخته شده، نان، برگر و ساندویچ است.

در مورد مواد مغذی و سایر مواد مفید چطور؟

برخی از آنها مانند لیکوپن (رنگدانه قرمز مفید در گوجه فرنگی) و بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود) در سبزیجات کنسرو شده با حرارت افزایش می‌یابد.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، ویتامین C داستان دیگری دارد. این ویتامین کمترین پایداری را در بین تمام ویتامین‌ها دارد و به راحتی بر اثر گرما و قرار گرفتن در معرض هوا از بین می‌رود. با این حال، طبق بررسی سال ۲۰۲۱ در مجله «آنتی اکسیدان‌ها»، فناوری‌های جدید اکنون می‌توانند محتوای ویتامین C را در بسیاری از غذا‌های کنسرو شده حفظ کنند.

به گفته متخصصان، حداقل یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی خود بگنجانید تا مصرف غذا‌های سالم و فرآوری‌نشده را افزایش دهید. این کار می‌تواند به‌آسانی اضافه کردن اسفناج به تخم‌مرغ‌های همزده، تفت‌دادن کلم بروکلی به‌عنوان یک غذای ساده یا ریختن هویج یا گل‌کلم در سوپ باشد. سبزیجات بسیار مغذی و منابع عالی فیبر هستند و مصرف آنها باعث می‌شود بین وعده‌های غذایی احساس سیری کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->