اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

مصدویت ۱۲ نفر در پی حوادث ترافیکی شب گذشته در مشهد (یکم دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۶۴۵۰
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
مصدویت ۱۲ نفر در پی حوادث ترافیکی شب گذشته در مشهد (یکم دی ۱۴۰۳)
مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سه حادثه تصادف، واژگونی و برخورد خودرو با درخت که در شبانه روز گذشته در جاده‌های مشهد و نیشابور در استان خراسان رضوی رخ داد منجر به مصدومیت ۱۲ نفر و روانه شدن آنها به بیمارستان شد.

به گزارش شهرآرانیوز محمد علیشاهی افزود: حادثه تصادف ۲ دستگاه خودرو سواری ریو و سمند که حوالی ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه دیشب در کیلومتر ۶ جاده سنتو، مقابل پمپ بنزین «باغون آباد» رخ داد، هفت مصدوم در پی داشت که برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شد.

وی ادامه داد: تمامی مصدومان توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۳ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

امدادرسانی اورژانس ۱۱۵ نیشابور به مصدومان حادثه تصادف پراید با درخت

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: حادثه برخورد خودرو سواری پراید با درخت که ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه شب گذشته در خیابان ابراهیم ادهم نیشابور رخ داد سه مصدوم در پی داشت که برای امدادرسانی به مصدومان آمبولانس‌های پایگاه ۲ و هشت شهری به صحنه حادثه اعزام شدند.

سید حمید حسینی افزود:به درخواست کارشناسان عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور همکاران آتش نشانی نیز به محل اعزام شدند و یک مصدوم که نیاز به رهاسازی داشت توسط آتش نشانان نیشابور و در حضور و نظارت کارشناسان اورژانس به صورت ایمن رهاسازی شد.

وی ادامه داد: تمامی مصدومان این حادثه پس از دریافت خدمات درمانی فوریت‌های پزشکی توسط آمبولانس به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: حادثه واژگونی خودرو سواری پژو که ساعت ۱۸ و ۲۰ دقیقه دیشب در محور فیروزه به همت‌آباد رخ داد نیز ۲ مصدوم داشت که برای امدادرسانی به مصدومان آمبولانس پایگاه فیروزه به صحنه حادثه اعزام شد.

حسینی افزود: مصدومان این حادثه نیز پس از دریافت خدمات درمانی فوریت‌های پزشکی توسط آمبولانس‌های اورژانس نیشابور تحت مراقبت و درمان به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل شدند.

مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس به چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه خدمات می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->