معاون وزیر علوم در مشهد: از جمله ویژگی‌های شاهنامه «اعتدال» شاهنامه است آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟
سرخط خبرها

صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۳۰۸۹۰۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
  • ۱
صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲
مشاور وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و همچنین موافقت سران قوا، مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرداخت پاداش پایان‌خدمت معلمان بازنشسته همواره با تأخیر‌های طولانی در دولت‌های مختلف همراه بوده است و یکی از مسائل مورد اعتراض فرهنگیان محسوب می‌شود. فرهنگیان بر این باورند که این تأخیرها، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، موجب کاهش قدرت خرید آنها می‌شود و ارزش واقعی پاداش را از بین می‌برد. به‌گفته آنها، هر ماه تأخیر در دریافت این پاداش، زیان مالی بیشتری برای فرهنگیان بازنشسته به‌همراه دارد.

براساس آمارها، در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵ هزار معلم بازنشسته شده‌اند. با گذشت یک سال از بازنشستگی، این معلمان هنوز ۶۰ درصد از پاداش پایان‌خدمت خود را دریافت نکرده‌اند، البته، ۴۰ درصد از این پاداش در تابستان امسال به آنها پرداخت شده است.

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، اخیراً اعلام کرده بود که پرداخت پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان بازنشسته در دستور کار سران قوا قرار دارد و سازمان برنامه و بودجه به‌طور جدی این موضوع را پیگیری می‌کند.

در همین راستا، علی رمضانی؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش، از موافقت سران قوا با پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش خبر داده و اظهار کرده است: «با پیگیری وزیر آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و موافقت سران قوا، مجوز پرداخت پاداش‌خدمت بازنشستگان ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش صادر شده است.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
0
0
یعنی همین فردا می دهند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->