اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۰۸۱۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟
رئیس شعبه اول مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی و قاضی دادگاه چای دبش گفت: رأی نهایی دادگاه تا پایان امسال صادر و ابلاغ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا پسندیده در خصوص صدور و ابلاغ رأی نهایی این دادگاه در پرونده چای دبش اظهار کرد: این رای تا پایان امسال صادر و ابلاغ می‌شود.

وی بیان کرد: پرونده‌ای که در حال رسیدگی بوده، بخشی از پرونده دادسراست که کیفرخواست آن صادر شده و پرونده دیگری از گروه دبش در دادسرا در حال رسیدگی است. در این پرونده برای ۶۱ متهم کیفرخواست صادر شده و دادگاه دفاعیات همه متهمان و وکلای آنها را استماع کرده، همچنین از حدود ۳۷ متهم هم آخرین دفاع استماع شده و جلسات بعدی را طبق تصمیمی که هیئت قضایی دادگاه اعلام خواهد گرفت، ادامه خواهیم داد. تا پایان سال رأی دادگاه که رأی قطعی است را صادر خواهیم کرد.

رئیس شعبه اول مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی و قاضی دادگاه چای دبش در خصوص نقد‌های چند باره‌ای که در جریان رسیدگی به پرونده خطاب به بانک‌ها مطرح و در آن از تأخیر در پاسخ‌دهی به استعلامات و ارسال گزارش‌های درخواستی انتقاد کرده است، عنوان کرد: پاسخ‌هایی که دادگاه از بانک‌ها و خیلی از دستگاه اجرایی و سازمان‌هایی که مرتبط با پرونده هستند می‌خواهد، پاسخ متناسب و متناظر با سؤال است؛ بانک‌ها و دستگاه‌ها به دادگاه پاسخ می‌دهند ولی پاسخ مورد نظر دادگاه نیست.

قاضی پسندیده افزود: به طور مثال دادگاه خطاب به بانک می‌گوید؛ متهم ردیف اول اعلام کرده حواله‌های ارزی را خودش دریافت نکرده و شخص ثالثی را معرفی کرده که آن را دریافت کرده است. این موضوع برای دادگاه بسیار مهم است. ما می‌گوییم کپی درخواست‌هایی که بابت جابه‌جایی دریافت‌کننده وجه ارائه شده را به ما بدهند. ما می‌خواهیم ببینیم متن درخواست چه بوده و بانک با چه مجوزی، ارزی که باید به آقای الف تحویل می‌شد را به آقای ب داده است. الان آقای الف بگوید که من ارز نگرفتم و کالا نیاوردم چه پاسخی دارید؟ این برای دادگاه مهم است. ما اینها را خواستیم که بعضی از بانک‌ها مخصوصاً بانک‌هایی که حواله‌های زیادی داشتند پاسخ‌های اندکی فرستادند و بعضی بانک‌ها که حواله‌شان کمتر بوده کامل فرستادند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->