ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران
سرخط خبرها

ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۱۸۳۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته، برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی است که به آن می‌پردازیم؛ از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی در مراسم رونمایی از محیط دوستدار سالمند با بیان اینکه دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته است، اظهار کرد: در این راستا دو جلسه با دکتر عارف در حوزه سالمندی داشته‌ام. ایشان به معاون فرهنگی‌شان دستور دادند که کمیته هماهنگی پیرامون کیفیت‌بخشی به مدیریت امر سالمندان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه آرمان جامعه بشری این است که به شهر دوستدار انسان دسترسی پیدا کند، تصریح کرد: توسعه در دهه‌های اخیر، توسعه انسان‌مبنا شده و دیگر توسعه تکنولوژی‌مبنا، دارایی‌مبنا و مالکیت‌مبنا به کنار نهاده شده است. یعنی هم انسان موتور محرک اصلی توسعه بوده و هم باید بیشترین بهره را از توسعه ببرد.

حسینی بیان کرد: جامعه دوستدار انسان دارای چند مولفه بوده که یکی از مولفه‌های مهم آن جامعه دوستدار سالمند است. برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی بوده که به آن می‌پردازیم. از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند. به وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و شهرداری‌ها که می‌توانند شادابی سالم برای سالمندان فراهم کنند، به طور جدی توجه داریم، زیرا باید این نسل نقره‌ای را به فعالیت‌های نقره‌ای و خدمات نقره‌ای پیوند بزنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: گاهی شرمنده می‌شویم که در مسیر تفاوت‌ها و شکاف‌های نسلی، با کاهش ارزش سالمندی مواجه می‌شویم. باید تمام تلاش خود را کنیم که تکریم سالمندی را وجهه همت خویش سازیم، سالمندان را بر صدر بنشانیم و قدر نهیم. سالمندان به لحاظ اقتصادی می‌توانند موتور محرک توسعه باشند، مجموعه مراقبین سالمندی در ابعاد گوناگون، مشاغل کم‌هزینه و پرسرعت شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۲ درصد جمعیت سالمند است. جمعیت ۱۲ درصد سالمندی یعنی ورود به سالمندی، جمعیت ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمندی یعنی جمعیت سالمند، جمعیت ۲۱ تا ۲۸ درصد سالمندی یعنی سالخورده و جمعیت ۲۸ درصد سالمندی و بالاتر یعنی جمعیت شدیداً سالخورده؛ در سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند هستند، بنابراین یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهیم شد.

حسینی با اشاره به لزوم پیمایش ملی پیرامون سالمندان گفت: اکنون سالمندشناسی ما در مولفه‌های گوناگون از قوت کافی برخوردار نیست. پدیده سالمندی در ایران و جامعه جهانی چند وجهی است؛ با سالمندان معلول، با سالمندان نیازمند، با سالمندان تنها، به ویژه سالمند زن تنها، با سالمندان فاقد مسکن، با سالمندان بیمار مواجه هستیم و برای اینکه از این موج آخر جمعیتی با سالمندی سالم و فاخر عبور کنیم، نیاز به پیش‌بینی‌ها و آینده‌پژوهی‌های جمعیت‌شناختی داریم، از همین رو یکی از کار‌هایی که شروع کرده‌ایم، بحث محیط‌های دوستدار سالمند است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در ۹ شهر که از یک سو دستگاه‌های موثر در سالمندی در آنجا آمادگی بیشتری دارند و از سوی دیگر سرعت سالمندی در این شهر‌ها اولویت دارد، طرح شروع شد که مولفه‌های هشت‌گانه را در پی خواهیم گرفت. امروز نیاز داریم سالمندان‌مان در رویارویی با سالمندی توانمند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->