مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها
نگاهی بر حاشیه های بازگشایی مدارس از نیمه شهریورماه و حذف تعطیلی پنجشنبه‌ها

پنجشنبه‌ها خواب نمونین!

  • کد خبر: ۳۱۳۲۵
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
پنجشنبه‌ها خواب نمونین!
خبر بازگشایی مدارس از نیمه شهریورماه و حذف تعطیلی پنجشنبه‌ها حاشیه‌های زیادی درست کرده است
محبوبه عظیم زاده - آلودگی هوا، زمستان و برف و سرمای گاه‌به‌گاهش و بعد از آن، یک ویروس تازه‌وارد، سیر تعطیلی دانش‌آموز‌ها را در سال تحصیلی گذشته حسابی تکمیل کرد و یک دوره آموزشی متفاوت را برای محصلان رقم زد؛ اتفاقی که (جدا از ناراحتی و عذاب تحمیلی روز‌های قرنطینه و تغییراتی که با آن‌ها روبه‌رو شده‌ایم) چندان خلاف میل بچه‌مدرسه‌ای‌ها نبود، مخصوصا در روز‌های امتحان. حالا بیشتر از ۴ ماه از دست‌وپنجه نرم کردن با کرونا و متعلقات آن می‌گذرد. شرایط دارد به روال قبل خود برمی‌گردد و در این میان هم‌زمان با آغاز تابستان، خبر آغاز سال تحصیلی در ماه پایانی این فصل به گوش می‌رسد و به جز آن، حذف تعطیلی دوست‌داشتنی پنجشنبه‌ها.

هم حقیقی، هم مجازی
«ممکن است تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس حذف شود.» این، بخشی از صحبت‌های اخیر رئیس‌جمهور در رابطه با بازگشایی مدارس از شهریورامسال است. حسن‌روحانی در این خصوص گفت که ممکن است بر حسب نیاز، مدرسه‌ها از روز اول یا هفتم شهریور باز شوند، اما مبنا همان روز پانزدهم است. او همچنین به این نکته اشاره کرد که بسته به تعطیلی یک روز در میان کلاس‌ها یا خلوت‌تر شدن آن‌ها، ممکن است تعطیلی روز‌های پنجشنبه حذف شود. روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد وضعیت دانشگاه‌ها نیز بیان کرد: «تصمیم گرفته شد دانشگاه‌ها از ۱۵ شهریور فعالیت خود را آغاز کنند. این آغاز فقط حضوری نیست، بلکه بخشی در فضای حقیقی و بخشی به شکل مجازی است. البته با کلاس خلوت و خوابگاه خلوت.» او همچنین گفت کسانی که در شهر دیگری قبول شدند، می‌توانند در دانشگاه شهر خود تحصیل کنند تا از این طریق، امکان شکل‌گیری خوابگاه و کلاس خلوت فراهم شود.

ماجرای نرم‌افزار شاد و امتحان‌های آنلاین
کرونا حسابی زندگی روزمره مردم را از دستشان خارج کرد و در این میان، نظام آموزشی و وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان به دلیل درگیری با بحث آموزش آنلاین به نوعی دیگر با این مقوله گره خورد. در ابتدای کار تصاویر مختلفی از دانش‌آموزان و معلمان در فضای مجازی دست‌به دست می‌شد که از پشت مانیتور مشغول درس خواندن و درس دادن هستند. عادل‌فردوسی‌پور هم جزو چهره‌های شاخصی بود که در حین تدریس آنلاین به دانشجویانش در این میان دیده شد. تصاویر معلم‌های زحمت‌کش و مسئولیت‌پذیری که از روی تخت بیمارستان یا با امکانات کم و در سخت‌ترین شرایط، مسئولیت خودشان را فراموش نکردند و حتی از بدنه خودرو و یخچال به عنوان تخته آموزش استفاده می‌کردند، یکی دیگر از قاب‌های ماندگار این مدت بود. نرم‌افزار شاد هم حضور پر‌سر‌و‌صدایی داشت و حسابی کمبود زیرساخت‌ها در مناطق محروم را برای استفاده از اینترنت به رخ کشید. این وسط، داستان تقلب‌های آنلاین و امتحان دادن به صورت دسته‌جمعی و رد و بدل کردن پول، به نظر متفاوت‌ترین تحصیل به صورت مجازی بود و همه را با خود درگیر کرد. در این زمینه سلبریتی‌های فضای مجازی هم واکنش‌های جالبی داشتند. شقایق دهقان که به تازگی در اینستاگرام صفحه‌ای برای خودش راه انداخته است، پستی از خودش و پسرش در این رابطه منتشر کرد: «این‌جانب شقایق دهقان بعد از گذراندن نزدیک ۱۰ روز تلاش و کوشش مستمر با موفقیت امتحانات نهایی سال ششم را به شکل آن‌لاین پشت سر گذاشتم. جا داره تشکر بکنم از نویان، پسر مهربان و دلسوزم، که در این مسیر در کنار من بوده. در صورت پایان نیافتن اپیدمی ویروس کرونا در چند سالِ آینده امیدوارم به همین شکل مقطع دبیرستان را هم به سلامتی و دلِ خوش به پایان برسانم.»

خداروشکر که نمی‌رم مدرسه
جالب‌ترین اتفاق مرتبط با این خبر را احتمالا باید در واکنش‌های مردمی به این قضیه پیدا کرد. واکنش‌هایی که صبح‌به‌صبح حاضر شدن بچه‌ها سر کلاس و اتمام تعطیلی‌ها را هدف قرار داد و شد سوژه اول شوخی‌ها و جوک ساختن‌ها. کاربری نوشته بود: «الان بدن دانش‌آموزا سرد شده. درستش این بود مدارس و با ۲ روز در هفته شروع می‌کردن. با این وضع احتمال مصدومیت دانش‌آموزا بالاست.» دیگری یک شکلک خنده گذاشته و گفته بود: «سلام گلای تو خونه، محصلای نمونه، قول بدین که پنجشنبه‌ها هیچ‌کسی خواب نمونه.» در این میان عده‌ای هم بودند که از سیستم آموزشی گذشته و تفاوت شرایط تحصیل دانش‌آموزان امروز و دیروز یاد کردند: «تعطیلی پنجشنبه‌ها برای مدارس حذف شده و از ۱۵ شهریور سال تحصیلی استارت می‌خوره. اگه مجازات گیوتین و شلاق هم اضافه بشه تازه می‌شه سیستم آموزشی دهه ۶۰ و ۷۰.» دانشجویی گفته بود: «یه سری از دانشکده‌ها تا ۲۵‌مرداد فقط امتحانات درس‌های نظری رو قراره برگزار کنن. از عملی‌ها هنوز خبری نیست و به احتمال زیاد تو شهریوره. بعد می‌گن از ۱۵ شهریور ترم جدید شروع شه؟ ترم قبلی هنوز تموم نشده که جدید شروع شه.» و کاربر دیگری تیر خلاص را زد و نوشت: «همین که مدرسه نمی‌رم خداروشکر.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->