اطلاعیه صندوق ضمانت سپرده‌ها درباره خرید سهام از سهامداران بانک آینده قیمت امروز گل زعفران چقدر است؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) طلا را امروز در بازار مشهد گرمی چند بخریم؟ (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) نام تجاری زعفران خراسان رضوی، ثبت جهانی می‌شود | صادرات ۲۱۴ تن زعفران به ۷۱ کشور دنیا در سال ۱۴۰۴ دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران برگزار شد | تولید ۲۶۰ تن زعفران طی سال زراعی ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هشدار بانک مرکزی به بانک‌های متخلف | بانک‌های ناتراز منحل می‌شوند باوجود ورود بخشی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار ملک، بازار مسکن همچنان در رکود است پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان سال آینده میلادی (۵ آبان ۱۴۰۴) | بازار طلا در ایران درگیر رکود و کاهش تولید شده است تنش‌زدایی میان آمریکا و چین قیمت بیت‌کوین را افزایش داد (۵ آبان ۱۴۰۴) افزایش قیمت خودروها، رکود بازار را به پایان رساند؟ تعرفه قبوض گاز اصلاح می‌شود (۵ آبان ۱۴۰۴) خبری جدید از میزان سهمیه‌بندی بنزین برای هر خودرو | سوخت بر اساس پیمایش اختصاص می‌یابد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ آبان ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز چند؟ ریزش قابل‌توجه اونس جهانی طلا در واکنش به توافق تجاری آمریکا و چین (۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق در مشهد اعلام شد (۵ آبان ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال عمان، دینار کویت و لیر ترکیه چند؟ ویدئو | وزیر اقتصاد آینده بورس را پیش‌بینی کرد اعتبارات ارزش افزوده در خراسان رضوی ۲۹ درصد افزایش یافت پس از گذشت ۵ ماه، چهارشنبه عرضه اولیه داریم (۷ آبان ۱۴۰۴) پلمب انبار پلی‌اتیلن به دستور تعزیرات حکومتی نحوه خرید سهام از سهامداران بانک آینده اعلام شد خام‌فروشی مشکلات تولید زعفران در خراسان رضوی را افزایش داده است پیش‌بینی بورس دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۴ آبان ۱۴۰۴) | تداوم احتیاط معامله‌گران در بازار خودرو قیمت گل زعفران افزایش یافت (۴ آبان ۱۴۰۴) رشد دوبرابری تقاضای خانه‌های کمتر از ۴۰ متر (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸۰ درصد تسهیلات بانک‌ها رانتی توزیع می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۴۰۳۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
۸۰ درصد تسهیلات بانک‌ها رانتی توزیع می‌شود
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مسکن تبدیل به یکی از اصلی‌ترین اقلام سبد خانوار شده که در بسیاری از شهر‌ها بیش از ۵۰ درصد درآمد یک خانوار را به خود اختصاص می‌دهد و در شهر‌های بزرگ و کلان‌شهرها، این نسبت حتی به ۶۰ تا ۶۵ درصد هم می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی یوسفی اظهار کرد: در سرشماری سال ۱۳۹۵، بیش از ۶ و نیم میلیون خانوار مستاجر داشتیم. اگر ازدواج‌های جدید و برخی مشکلات دیگر را نیز در نظر بگیریم، امروز بیش از ۷ میلیون خانه نیاز داریم تا پاسخ‌گوی نیاز مستاجرین فعلی باشیم.

وی ادامه داد: در بحث طرح‌های حمایتی در مجموع با یک میلیون و ۹۵۰ هزار نفر متقاضی مواجه هستیم که قبل از این، مسکن نداشتند و امروز به نوعی به‌عنوان بی‌مسکن‌های بدهکار شناخته می‌شوند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با این حال تنها ۱۸.۳ درصد از تسهیلات به ذینفع نهایی پرداخت شده؛ در حالی که ۸۰ درصد از تسهیلات به افراد با نفوذ و شرکت‌های واسطه‌ای اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: این یعنی اینکه فقط ۲۰ درصد از جمعیت تسهیلات گیرنده در سال ۱۴۰۲، ۸۰ درصد از تسهیلات را دریافت کرده‌اند. در حالی که ۸۰ درصد جمعیت ایران هیچ سهمی از این تسهیلات نداشته‌اند و قطعا این موضوع را دنبال خواهیم کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->