از زعفران ایرانی تا گوشت استرالیایی و برنج هندی | برنامه غذایی حجاج چگونه نوشته می‌شود؟ درس‌هایی از نهج‌البلاغه | خویشتن‌داری از روی تقوا نگاهی به دعای پنجم صحیفه سجادیه که رهبر معظم انقلاب، خواندن آن را توصیه کرده‌اند اصلاح قانون خدمات ایثارگران در راستای عدالت و حفظ شأن نوای محرم امسال در کشورمان با صدای «باسم کربلایی»، مداح مشهور عراقی + فیلم رژیم بعث در برابر غیرت و ایمان مردم کشورمان شکست خورد فرمانده کل سپاه: در میانه جنگیم، اما هراسی در کشور دیده نمی‌شود واکنش مردم تانزانیا هنگام قرائت قرآن توسط حامد شاکرنژاد + فیلم حوزه علمیه، تاکنون کار فاخر رسانه‌ای درباره اهل‌بیت(ع) انجام نداده است مساجد تهران برای «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» فراخوان دادند آمار زائران ورودی به عربستان به مرز ۹۰۰ هزار نفر رسید ترجمه فارسی کتاب «عذابات غزه» رونمایی شد | روایتی از رنج زنان و کودکان فلسطینی فتوای رهبر معظم انقلاب در مورد تعلق خمس به پول واریزی سفر حج و یا عمره چیست؟ وزیر میراث فرهنگی: آثار دفاع مقدس به عنوان اسناد زنده فرهنگی باید حفظ و به جهان معرفی شود هوش مصنوعی در خدمت شهدا حرکات زائران در حج رصد می‌شود چهارمین کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز برگزار می‌شود حضور جهانی در کنگره امام‌رضا(ع) و علوم روز، با ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله از ۱۴ کشور خرمشهر و راهی که باید رفت پیشگیری از مرگ ارزش‌ها با رسانه دین‌مدار | گفت‌وگو با کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به‌مناسبت سالروز تأسیس روزنامه شهرآرا
سرخط خبرها

«نوسرباز»؛ پویشی ملی با هدف تربیت نسل مهدوی

  • کد خبر: ۳۱۵۳۲۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
«نوسرباز»؛ پویشی ملی با هدف تربیت نسل مهدوی
پویش ملی فرزندآوری «نوسرباز» به عنوان یک حرکت نوین و الهام‌بخش، نسل مهدوی را به سوی آینده‌ای روشن و پر از امید هدایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام ابوالحسن احمدی شاهرختی، معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران، در نخستین گردهمایی پویش ملی نوسرباز در مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: خداوند متعال از ما خواسته یاریگر او باشیم و ما در مسیر نباید از داشته‌های خود دریغ کنیم.

وی با بیان این‌که باید آن‌چه خداوند برای رشد و تعالی ما در مسیر عبودیت و بندگی خواسته انجام دهیم، تصریح‌کرد: شرط بندگی این‌است که با مجاهدت و سرسختی و برای خداوند ایستادگی و تلاش کنیم.

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که حضرت موسی (ع) عصایشان را انداختند که آن عصا تبدیل به مار شد، به این معنا که باید حرکت کرد، افزود: همه ما باید وارد میدان شویم و آن کاری که از ما بر می‌آید را انجام دهیم که حتی محالات نیز ممکن شوند و در این مسیر بن‌بستی وجود ندارد.

احمدی شاهرختی با بیان این‌که مادرانی که در طرح نوسرباز شرکت‌کرده‌اند به مسلم زمان لبیک گفته‌اند، خطاب به این مادران بیان‌کرد: شما وارد کارزار مبارزه با استکبار شده‌اید چرا که مهم‌ترین جایی که دشمنان می‌خواهند از طریق آن به تشیّع ضربه بزنند؛ فرهنگ تربیت نسلی و کمبود نیروی انسانی‌است.

وی با اشاره به این‌که هر کسی هر کاری از دستش بر می‌آید باید انجام دهد؛ عنوان کرد: بزرگ‌ترین کار فرهنگی‌ای که یک شیعه و یک مؤمن واقعی می‌تواند برای امام زمان (عج) انجام دهد کاری‌است که مادران در طرح نوسرباز انجام داده‌اند.

حرکت نوسرباز باید فراگیر شود

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران خطاب به پدران و مادران فعال در طرح نوسرباز افزود: هر کدامتان ملزم باشید حتما یک نفر را در این طرح مشارکت دهید تا حداقل جمعیت خود را به ۲، تا چند برابر برسانید.

وی گفت: در هر استان کشور، برای اجرای طرح «نوسرباز» نماینده‌ای تعیین شده و با پشتوانه استانداری مراسم پویش این طرح در تمام استان‌ها برگزار خواهدشد.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->