۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه حسین مسگرانی سرپرست بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) شد اندیشه تو مرگ نمی‌داند امام پابرهنه‌ها پیرمرد، دریا بود
سرخط خبرها

آغاز پویش ملی حفظ سوره «فتح» در ماه مبارک رمضان

  • کد خبر: ۳۱۷۲۴۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
آغاز پویش ملی حفظ سوره «فتح» در ماه مبارک رمضان
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی از آغاز پویش ملی حفظ سوره مبارکه «فتح» در ماه رمضان خبر داد و گفت: ثبت‌نام در این پویش از روز دوشنبه (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان پیش رو ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام سیدمسعود میریان در نشست خبری پویش ملی حفظ سوره مبارکه فتح که در محل کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد، اظهار داشت: در یک سال اخیر، اتفاقات پیچیده‌ای برای جبهه مقاومت، به‌ویژه در مقابله با استکبار و صهیونیسم بین‌الملل، رخ داده و بزرگانی، چون سید حسن نصرالله، یحیی سنوار، اسماعیل هنیئه به شهادت رسیدند. برخی گمان کردند جبهه مقاومت با شکست رو‌به‌رو شده است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تدبیر حکیمانه‌ای ارائه کردند و از مومنان خواستند در این ایام به تلاوت سوره مبارکه فتح و دعای چهاردهم صحیفه سجادیه بپردازند که نتایج این توجه به قرآن را شاهد بودیم به طوری که ورق به نفع جبهه مقاومت برگشت و این جبهه توانست خود را بازیابی کند و این نگرش را در همه به وجود آورد که پیروزی نزدیک است.

حجت الاسلام میریان با اشاره به اهمیت سوره فتح افزود: این سوره یکی از امیدآفرین‌ترین سوره‌های قرآنی است که در شرایط بسیار سختی بر مسلمانان نازل شد.

وی با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: با توجه به اینکه ایام ماه مبارک رمضان مقارن با نوروز است، مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، پویش ملی حفظ سوره فتح را طراحی کرده است تا هم‌گام با نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در سراسر کشور اجرا شود.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی به شرایط شرکت در پویش حفظ سوره فتح اشاره کرد و گفت: شرکت‌کنندگان در این پویش می‌توانند با حفظ ۳۰ آیه موضوعی در ایام ماه رمضان یا حفظ کامل سوره فتح، شانس خود را برای کسب جوایز نفیس و قرعه‌کشی‌های مختلف افزایش دهند.

وی با اشاره به حضور انبوه زائران در ایام نوروز در مشهد مقدس افزود: شرکت کنندگان در این پویش می‌توانند در حرم مطهر رضوی حضور یافته و حضوری در آزمون پایانی شرکت کنند و افرادی که نمی‌توانند حضور یابند مجازی در آزمون شرکت خواهند کرد. برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای هم، چون ۸ سفر به کربلا، ۸۸ سفر به مشهد مقدس و ده‌ها جایزه دیگر دریافت خواهند کرد.

میریان با اشاره به اینکه نرم افزار «نسیم رضوان» برای این پویش در نظر گرفته شده است اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این پویش، استفاده از نرم‌افزار «نسیم رضوان» است؛ این نرم‌افزار شامل بخشی تحت عنوان «قرآن» است که امکان حفظ و یادگیری آیات را برای کاربران فراهم می‌کند. اساتید پشتیبان نیز به‌صورت گام‌به‌گام در این نرم‌افزار حضور دارند و در ۳۲ مرحله شرکت کنندگان را یاری می‌کنند.

سیدعلی سرابی جانشین سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت بهره مندی از مفاهیم قرآن گفت: تلاوت برخی آیات هم، چون سوره فتح در مقاطع متلاطم بیشتر توصیه شده و در این پیچ تاریخی که ما اکنون قرار داریم که تمامی کفر در برابر اسلام صف کشیده‌اند؛ بهره مندی از سوره فتح بسیار مناسب است.

وی با اشاره به اینکه ما در زمینه قرآن عقب افتادگی داریم افزود: حفظ قرآن گامی در جهت تدبر در قرآن است و به برکت وجود امام رضا (ع)؛ آستان مقدس ایشان توجه ویژه‌ای به امر قرآن دارد و پویش حفظ سوره فتح گامی مهم در جهت انس ما با قرآن است.

دبیر پویش ملی حفظ سوره مبارکه فتح هم گفت: ثبت‌نام در پویش فتح از امروز آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و همه اقشار جامعه می‌توانند در آن شرکت کنند هرچند تمرکز ویژه‌ای بر قشر بانوان و نوجوانان داریم. ویژگی اصلی این پویش، رویکرد گام‌به‌گام آن است که به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا به‌تدریج موفق به حفظ سوره فتح شوند.

حسن دست‌پروری افزود: خاطرنشان کرد: پویش ملی حفظ سوره مبارکه فتح به صورت ملی برگزار می‌شود، اما محدودیتی برای عزیزان خارج کشور هم نداریم.

در پایان این نشست از پوستر پویش حفظ سوره فتح رونمایی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->