ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری ویژه‌برنامه «هوای حرم» در ماه رمضان ۱۴۰۳ + عکس

  • کد خبر: ۳۲۰۴۵۲
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
برگزاری ویژه‌برنامه «هوای حرم» در ماه رمضان ۱۴۰۳ + عکس
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، برنامه‌ای ویژه باعنوان «هوای حرم» را برای خانواده‌ها و نوجوانان مشهدی برگزار می‌کند. 

به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی اظهار کرد: با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و به‌منظور بهره‌مندی از فیوضات این ماه عزیز، سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، برنامه‌ای ویژه باعنوان «هوای حرم» را برای خانواده‌ها و نوجوانان مشهدی برگزار می‌کند. 

برگزاری ویژه‌برنامه «هوای حرم» در ماه مبارک رمضان

وی افزود: این طرح، فرصتی است برای تشرف گروهی خانواده‌ها، نوجوانان و جوانان به حرم مطهر رضوی، تا ضمن بهره‌برداری معنوی از این ایام، در کنار یکدیگر از برکات زیارت حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (علیه‌السلام) بهره‌مند شوند.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: این برنامه ویژه برای مساجد، هیئات مذهبی، تشکل‌ها، جلسات خانگی و مدارس شبانه‌روزی در نظر گرفته شده و همه روزه در ساعات ۵ صبح و ۱۶ و ۲۰ عصر برگزار می‌شود.

شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی لازم،  می‌توانند از طریق آیدی @gharar_e_ziarat برای حضور در این برنامه در ارتباط باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->