اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

۷۳۸ فرد مبتلا به سل در خراسان رضوی شناسایی شدند

  • کد خبر: ۳۲۳۶۸۷
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
۷۳۸ فرد مبتلا به سل در خراسان رضوی شناسایی شدند
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۷۳۸ بیمار مبتلا به سل در مناطق زیر پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و نیشابور طی سال گذشته شناسایی شدند و تحت درمان قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی افزود: از این تعداد بیمار مبتلا به سل شناسایی شده در استان خراسان رضوی، ۶۴۱ بیمار از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده‌اند.

وی ادامه داد: تمام خدمات برای کنترل بیماری سل از جمله شناسایی افراد مشکوک در سطح جامعه، تشخیص، معاینه پزشک، تامین دارو، پیگیری و کنترل اطرافیان بیمار، در سراسر کشور از سوی سیستم بهداشتی به رایگان ارائه می‌شود.

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از جمله علائم و نشانه‌های بیماری سل، سرفه بیش از ۲ هفته، تنگی نفس، درد قفسه سینه یا پشت، خلط خونی و با علائم کاهش اشتها، کاهش وزن، بی حالی، تعریق شبانه، خستگی زودرس است و بیماری سل از راه تنفسی و از طریق هوا (با سرفه، عطسه و صحبت کردن بیماران مبتلا به سل) سرایت می‌یابد و به ندرت از طریق گوارش با خوردن شیرآلوده هم انتقال صورت می‌گیرد.

شناسایی ۹۷ فرد مبتلا به سل در جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز گفت: در طول یک سال گذشته ۹۷فرد مبتلا به سل در مناطق زیرپوشش این دانشگاه شناسایی شدند و تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

دکتر علی اکبر محمدی افزود: ما در برنامه کشوری کنترل سل، تاکنون گام‌های بسیار مهمی برداشته و به دستاورد‌های غرور آفرینی دست یافته‌ایم، اما برای رسیدن به هدف نهایی «پایان دادن به سل» نیازمند حمایت، ارتقای سطح آگاهی عمومی، تقویت همکاری شرکا و ذینفعان برنامه و به روز نگه داشتن خدمات تشخیصی، درمانی و پیشگیری هستیم.

وی اضافه کرد: با روش‌های جدید تشخیصی نمونه خلط در سال‌های اخیر و شناسایی زود هنگام بیماری، شناسایی بیشتری در جمعیت تحت پوشش دانشگاه نیشابور صورت گرفته است و با درمان پیشگیری، اطرافیانی که آلوده به باکتری شده و مبتلا به سل نهفته شده‌اند با آزمایش پوستی تشخیص داده می‌شوند و امکان حذف بیماری در آینده فراهم شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->