درس‌هایی از نهج‌البلاغه | خویشتن‌داری از روی تقوا نگاهی به دعای پنجم صحیفه سجادیه که رهبر معظم انقلاب، خواندن آن را توصیه کرده‌اند اصلاح قانون خدمات ایثارگران در راستای عدالت و حفظ شأن نوای محرم امسال در کشورمان با صدای «باسم کربلایی»، مداح مشهور عراقی + فیلم رژیم بعث در برابر غیرت و ایمان مردم کشورمان شکست خورد فرمانده کل سپاه: در میانه جنگیم، اما هراسی در کشور دیده نمی‌شود واکنش مردم تانزانیا هنگام قرائت قرآن توسط حامد شاکرنژاد + فیلم حوزه علمیه، تاکنون کار فاخر رسانه‌ای درباره اهل‌بیت(ع) انجام نداده است مساجد تهران برای «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» فراخوان دادند آمار زائران ورودی به عربستان به مرز ۹۰۰ هزار نفر رسید ترجمه فارسی کتاب «عذابات غزه» رونمایی شد | روایتی از رنج زنان و کودکان فلسطینی فتوای رهبر معظم انقلاب در مورد تعلق خمس به پول واریزی سفر حج و یا عمره چیست؟ وزیر میراث فرهنگی: آثار دفاع مقدس به عنوان اسناد زنده فرهنگی باید حفظ و به جهان معرفی شود هوش مصنوعی در خدمت شهدا حرکات زائران در حج رصد می‌شود چهارمین کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز برگزار می‌شود حضور جهانی در کنگره امام‌رضا(ع) و علوم روز، با ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله از ۱۴ کشور خرمشهر و راهی که باید رفت پیشگیری از مرگ ارزش‌ها با رسانه دین‌مدار | گفت‌وگو با کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به‌مناسبت سالروز تأسیس روزنامه شهرآرا مسجدی در میانه جنگ | خرمشهر از اینجا آزاد شد
سرخط خبرها

برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۶
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه
آزمون روحانیان کاروان‌های عمره با حضور بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ نفر، پس از ۱۰ سال وقفه برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون فرهنگی بعثۀ مقام معظم رهبری گفت: این آزمون با حضور طلاب حوزه‌های علمیه، پنجشنبه ۲۱ فروردین برگزار و نتایج آن، نیمه دوم تیر، اعلام می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدحسین رکن‌الدینی ادامه داد: بعثه مقام رهبری بعد از وقفه ده ساله به برگزاری آزمون عمره از میان واجدان شرایطی که از طلاب حوزه‌های علوم دینی هستند اقدام کرده است.

وی افزود: علت این وقفۀ ۱۰ ساله، تعطیلی سفر‌های عمره بود که بیش از ۹ سال طول کشید و به همین سبب نیازی به جذب نیرو‌های جدید فرهنگی در این حوزه نبود، اما با راه اندازی مجدد سفر‌های عمره از سال ۱۴۰۳، ما با کمبود نیروی فرهنگی برای کاروان‌های عمره رو‌به‌رو شدیم و، چون در ۱۰ سال گذشته بسیاری از نیرو‌های فرهنگی به سن بازنشستگی رسیده بودند این آزمون، برنامه ریزی شد.

معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری گفت: آذر ۱۴۰۳ فراخوانی در سطح حوزه‌های علمیه سراسر کشور منتشر شد و از واجدان شرایط خواستیم برای این آزمون ثبت نام کنند؛ کسانیکه دارای شرط سنی و عملی مورد نظر بعثه بودند ثبت نام کردند که تعداد متقاضیان به ۴ هزار و ۴۱۱ نفر رسید که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر مربوط به حوزه قم هستند.

رکن آبادی ادامه داد: داوطلبان در سراسر کشور به صورت همزمان در ۸ مرکز استان‌های قم، تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی و مازندران از ساعت ۸ صبح ۲۱ فروردین به سوالات آزمون پاسخ خواهند داد.

وی بابیان اینکه نتایج آزمون نیمه دوم تیر اعلام می‌شود، اضافه کرد: کسانیکه حد نصاب لازم را بدست آورند به مصاحبه علمی دعوت می‌شوند و پس از گذر از این مرحله در صورت موفقیت، دوره‌های آموزشی آنها شروع می‌شود، این دوره‌ها یک سال طول می‌کشد و بعد از موفقیت در این دوره آموزشی، شرکت کنندگان به عنوان خادم فرهنگی به کاروان‌های عمره معرفی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری صداو سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->