زلزلۀ ۴.۱ ریشتری دریای خزر را لرزاند (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) وضعیت بارش باران در سراسر کشور (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند
سرخط خبرها

درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۳۲۷۱۷
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید
متخصص بیماری های عفونی گفت: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا بلندنظر، افزود: افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشکوک به کرونا هستند و یا تست کرونا آن‌ها مثبت می‌شود، بر اساس تشخیص پزشک و با تجویز دارو به خانه ارجاع داده می‌شوند و عموماً باید خود را به‌مدت دو هفته قرنطینه کنند تا حالشان کاملاً خوب شود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: این موارد شامل افرادی می‌شود که علائم خفیفی دارند و حال عمومی آن‌ها نسبتاً خوب است. اگر بیمار با تب بالا و اسهال و استفراغ شدید روبرو نبود، همچنین تنگی تنفس و نیاز به اکسیژن نداشت به آن‌ها گفته می‌شود تا در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.

وی در مورد مراقبت‌هایی که افراد قرنطینه باید در خانه انجام دهند، اظهار کرد: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود، توجه شود که تهویه اتاق امری ضروری است، همچنین افرادی که برای مراقبت از بیمار وارد اتاق می‌شوند حتماً باید با ماسک وارد شوند و دستکش بپوشند.

بلندنظر در ادامه بیان کرد: در این مدت، افراد خانواده فقط در مواقع ضروری با او در ارتباط باشند و غیر از مواقع ضروری به هیچ عنوان وارد اتاق نشوند.

وی با اشاره به توصیه‌هایی که خود افراد بیمار باید رعایت کنند، گفت: افراد بیمار هنگام استفاده از سرویس بهداشتی نکات بهداشتی را رعایت و با دقت به شستشوی کامل دست‌ها بپردازند، همچنین می‌بایست بلافاصله بعد از خارج شدن فرد بیمار دستگیره‌ها و شیرها کاملاً ضدعفونی شوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: بیماران در این دو هفته باید از تغذیه مناسب برخوردار باشند و به مصرف مایعات فراوان مانند چای و شیر بپردازند و از خوردن میوه‌ها غافل نشوند، خوردن عسل هم برای این بیماران توصیه می‌شود.

وی افزود: اگر بیماران با علائمی مانند تنگی نفس، تب بالا، اسهال و استفراغ شدید و هوشیاری پایین روبرو شدند، حتماً به پزشک مراجعه کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->