۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴) مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه محرم برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) | تجدید بیعت مادران مشهدی با مکتب سیدالشهدا(ع) برگزاری تشییع پیکر سردار شهید کاظمی و دیگر شهدای جنایات ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در مشهد (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم و تصاویر اعلام برنامه‌های ویژه ماه محرم برای زائرین ‌غیرایرانی حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۲۸۰۸۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)
رئیس اداره تأمین و توزیع محصولات فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: با هدف تعمیق فرهنگ رضوی و پاسخگویی به نیاز‌های متنوع زائران، بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در سال ۱۴۰۳ در حرم امام‌رضا(ع) تولید و توزیع شده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، امین یزدی با اشاره به تولید و توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی طی سال ۱۴۰۳، گفت: محصولات فرهنگی، مکمل برنامه‌های متنوع حرم مطهر برای گروه‌های مختلف سنی و زبانی زائران هستند که در قالب کتاب، نشریه، ویژه‌نامه، محصولات کودک و اقلام فرهنگی مناسبتی ارائه می‌شوند.

وی بیان کرد: این اداره نقش کلیدی در پشتیبانی محتوایی و فرهنگی برنامه‌های حرم مطهر رضوی ایفا می‌کند و با تولید و توزیع انواع محصولات فرهنگی از جمله کتاب، کتابچه، نشریه، ویژه‌نامه و بسته‌های متنوع برای گروه‌های سنی و زبانی مختلف (کودکان، نوجوانان، فارسی‌زبانان و غیر فارسی‌زبانان)، تلاش دارد پیام فرهنگی حرم مطهر را به شکلی هدفمند به زائران منتقل کند.

امین یزدی با اشاره به تنوع این محصولات افزود: بخش عمده‌ای از تولیدات ما شامل کتاب‌های عمومی، محوری و مناسبتی است که در نقاط مختلف حرم مطهر و در قالب برنامه‌هایی نظیر کبوترانه برای کودکان یا برنامه‌های فرهنگی برای زوجین جوان توزیع می‌شود.

رئیس اداره تأمین و توزیع محصولات فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین از سال ۱۴۰۳ تاکنون بیش از ۸۶۵ هزار محصول فرهنگی در قالب بسته ویژه کودکان، کتاب، کتابچه، مسابقات فرهنگی و آفرینش‌های کاربردی در بین زائران توزیع شده است.

وی همچنین به برگزاری مسابقات فرهنگی اشاره کرد و گفت: همچنی طی این مدت، ۱۳۰ عنوان مسابقه فرهنگی برگزار شده که ۱۱۳ مورد آن روزانه و هفتگی و ۱۷ مورد نیز مناسبتی بوده است. آمار شرکت‌کنندگان این مسابقات به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده و بیش از ۵۱۰۰ جایزه اهدا شده است.

یزدی تاکید کرد: این اداره در تلاش است تا با طراحی نقشه محتوایی دقیق، محصولات فرهنگی متنوعی را متناسب با مخاطبان فارسی‌زبان و غیر فارسی‌زبان همچون عرب‌زبانان و آذری‌زبانان تولید کرده و فضای فرهنگی حرم مطهر رضوی را هرچه بیشتر غنا بخشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->