پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان | انتقال توده گردوخاک از عراق به ۳ استان غربی و جنوبی (۴ خرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد زورگیری‌ با چاقو از کودکان در مشهد | مقام انتظامی: خانواده‌ها مراقب باشند فتاح: با تأیید آموزش و پرورش، مدارس کانکسی را جمع می‌کنیم بخشنامه جدید تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی ابلاغ می‌شود دسر بخورید و لاغر شوید! ناصر قفلی، نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی، درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگ‌ترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه

  • کد خبر: ۳۲۸۵۲۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵
مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه
سرپرست محیط زیست تربت‌حیدریه گفت: حمله پلنگ به یک جوان طبق اطلاعات اولیه در این شهرستان و بدنبال آن سقوط از ارتفاع منجر به جان باختن وی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی خسروی گفت: این حادثه عصر امروز (چهارم اردیبهشت ماه) در ارتفاع‌های روستای رودخانه بخش «جلگه رخ» در شهرستان تربت حیدریه، رخ داده است.

وی ادامه داد: اکنون نیرو‌های محیط زیست تربت‌حیدریه برای پایش و کنترل در ارتفاع‌های روستای رودخانه حضور داشته و درحال بررسی شرایط هستند.

سرپرست محیط زیست تربت‌حیدریه اضافه کرد: این تنها گزارش اولیه بوده و نیاز است برای اعلام دقیق علت مرگ و واقعه منتظر اعلام‌نظر مراجع رسمی باشیم.

بخشدار جلگه‌رخ هم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس اعلام مراجع محلی خانواده‌ای در روز جاری به باغ خود در روستای رودخانه مراجعه کرده‌اند، ۲ جوان عضو این خانواده برای جمع‌آوری ریواس و آویشن به کوه‌های نزدیک اطراف می‌روند.

محمد ابراهیم شیبانی بیان کرد: یکی از این ۲ جوان متوجه حضور پلنگ می‌شود که با حمله پلنگ رو‌به‌رو و درگیر شده و با جراحت‌های ناشی از آن به پایین کوه پرتاب می‌شود.

وی ادامه داد: این اتفاق خانواده و افراد حاضر در منطقه را متوجه خود کرده و به محل می‌روند و پلنگ نیز به خاطر حضور سگ‌های روستا از ادامه حمله منصرف می‌شود.

بخشدار جلگه‌رخ بیان کرد: متأسفانه جان این جوان بر اثر شدت جراحات وارده تا قبل از رسیدن به درمانگاه رباط سنگ از دست می‌رود.

مسوول روابط عمومی اورژانس دانشگاه تربت‌حیدریه هم در این زمینه گفت: حمله پلنگ برای همکاران عملیاتی محرز نشده است و در ابتدا به آنها گفته شده پلنگ به این جوان حمله کرده و در نتیجه آن به پایین کوه سقوط کرده است.

محمد رضا صباغی افزود: در حال حاضر تاکنون مستنداتی در خصوص حمله پلنگ نداریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->