حجاج ایرانی وارد کربلا شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آرامش کامل در حرم امام رضا (ع) | جای هیچ نگرانی برای زائران نیست (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم عاشقی که شهادتنامه‌اش را از امام رضا(ع) گرفت مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بیش از ۸ هزار تن از حجاج خراسان رضوی وارد خاک عراق شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش احساسی زینب سلیمانی به شهادت فرماندهان و یاران پدر شهیدش برای سرلشکر محمد باقری، خادم امنیت وطن | تا پای جان برای ایران نه‌گفتن به طاغوت، درس اول توحید اولین گروه حجاج ایرانی، از مرز زمینی عربستان خارج شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حکم خادمی سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده در آستان مقدس امام رضا(ع) + متن و تصویر شهادت حجت‌الاسلام ابوالفضل نیازمند، مبلغ بسیجی، به همراه خانواده در حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی دعای امام سجاد(ع) برای تقویت استواری مرزبانان اسلام هنرمند هنر‌های تجسمی، درپی حمله رژیم صهیونیستی به ایران به شهادت رسید بیانیه جامعه قرآنی سپاه درپی شهادت برخی فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از هموطنان کشورمان پیکر مطهر شهدای جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) در تهران تشییع می‌شود نقاشی جدید روح‌الامین با موضوع امتداد راه شهدا | خلق سه اثر دیگر برای محرم برپایی جشن غدیر ۱۴۰۴ با توزیع کیک ۲۰تنی در نجف اشرف + فیلم تازه‌ترین تصمیم درباره چگونگی انتقال زائران ایرانی از عربستان (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شادمانه‌ای کودکانه در عید غدیر ۱۴۰۴ | تکریم غدیر و یادمان شهدا در موکب انصارالحسن(ع)
سرخط خبرها

۵۰ هزار مکان مذهبی میزبان جشن‌های دهه کرامت ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۵۲۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
۵۰ هزار مکان مذهبی میزبان جشن‌های دهه کرامت ۱۴۰۴
رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور گفت: قریب به ۵۰ هزار مسجد، حسینیه، تکیه، آستان مقدس امامزادگان و حرم‌های شریف میزبان فعالیت‌ها و برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین علی ملانوری، در مراسم آغاز جشن‌های دهه کرامت که امروز، ۹ اردیبهشت در حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، ضمن عرض تبریک به‌مناسبت ایام دهه کرامت گفت: این دهه مبارک در استمرار حرکت نزدیک به ۲۰ ساله خود، به جهت ارادت مردم ولایتمدار ایران به اهل بیت (ع) به نوعی همدلی، همگرایی و همراهی در بین مراکز دینی، فرهنگی و تشکل‌های مردمی برای شناخت بیشتر مقام امامزادگان واجب‌التعظیم ایجاد کرده است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور ادامه داد: همچنین این دهه مبارک باعث تنوع در تولید آثار و رویداد‌های فرهنگی و هنری برای عرض ارادت به ساحت اهل بیت (ع) به‌ویژه در بین نوجوانان و جوانان شده است.

وی با بیان اینکه اعتاب مقدس محور محتوایی برنامه‌های دهه کرامت در این سال‌ها بوده‌اند، تصریح کرد: از امروز که از این مکان مقدس رودخانه عرض ارادت در میان فوج‌های عظیم مردم عزیز ایران آغاز می‌شود تا حسن ختام آن که به بارگاه نورانی حضرت رضا (ع) در روز میلاد ایشان می‌رسد، براساس برنامه‌های اعلام شده حدود ۵۰ هزار مسجد، حسینیه، تکیه، آستان مقدس امامزادگان و حرم‌های شریف میزبان فعالیت‌ها و برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت هستند.

ملانوری با بیان اینکه خدمت کریمانه، یکی از محور‌های مهم در همه این برنامه هاست، تصریح کرد: ضمن عرض تسلیت به علت حادثه دلخراش بندر شهید رجایی استان هرمزگان و آرزوی شفا برای بیماران و مصدومان حادثه، دهه کرامت موجب ایجاد جریانی از کمک‌های مؤمنانه در امدادرسانی و مساعدت‌ها شده است.

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور ادامه داد: امیدواریم جریان بزرگ کمک به محرومین و نیازمندان در مساجد، اعتاب مقدس و آستان امامزادگان شریف، نه تنها در ایران اسلامی بلکه به برکت حضور سفیران آستان مقدس حضرت رضا (ع) در تمام کشور‌ها در میان علاقه‌مندان اهل بیت (ع) موجی از شادی و نشاط مؤمنانه را ایجاد کرده و سال به سال که به جلو می‌رود با همراهی و همدلی و با طراحی برنامه‌های نو از سوی مجریان، اسباب شادی دل اهل بیت (ع) عصمت و طهارت را فراهم کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->