مراسم «ریحانه الحسین» در حرم رضوی؛ بانوان عرب زبان به سوگ حضرت رقیه (س) نشستند دختر شهید سلامی: قرآن، مشاور اصلی پدرم بود مدافعان حرم، مجاهدان راه بنت‌الحسین (ع) | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با دو رزمنده مدافع حرم حضرت رقیه (س) نصب دوربین شمارش زائران در حرم حضرت ابوالفضل(ع) جشنواره طراحی حجاب بانوی ایرانی برگزار می‌شود دیباکارت اعتباری چیست و چه مزایایی برای خانواده‌های شهدا و ایثارگر دارد؟ «محبت» شالوده اصلی رابطه دخترپدری در تربیت دینی است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: بنیاد ملی شیخ اشراق بر پایه مشارکت مردمی تاسیس شود تدوین شیوه‌نامه‌ای برای ثبت‌نام اتباع جهت حضور در اربعین | صدور شناسه ملی برای ۳۲۰۰ موکب راز شناسایی پیکر سالم حضرت رقیه (س) در دمشق چه بود؟ بلیت پرواز اربعین را از اینجا تهیه کنید آیا حضرت رقیه (س) در کربلا حضور داشت؟ اعزام گسترده خدام رضوی به عراق در ایام اربعین ۱۴۰۴ | برپایی بزرگ‌ترین موکب مردمی آستان قدس رضوی در میدان پرچم کربلا آیت الله مروی: تولیدکنندگان در خط مقدم جنگ اقتصادی با اسرائیل ایستاده‌اند مشهد مقدس، سیاه پوش شهادت دختر گرانقدر سید الشهدا (ع) مشهدالرضا(ع)، سیاه‌پوش شهدای اقتدار | آیین بزرگداشت اربعین ۲۹ شهید اقتدار خراسان رضوی برگزار شد + فیلم روایت پرچم‌های سرخ و سیاه حسینی در مسیر پیاده‌روی اربعین تردد ۱۴۱ هزار زائر عتبات عالیات از مرزهای اربعینی کشور افزایش ۹۰ درصدی درخواست گذرنامه زیارتی| ارائه خدمات گذرنامه‌ای در نماز‌های جمعه آغاز فرایند نظارت و ارزیابی اربعین با هدف رفع آسیب‌ها و ارتقای کیفیت خدمات در خراسان رضوی
سرخط خبرها

امیدواری برای حل مشکلات مردم فریمان با همکاری آستان قدس رضوی

  • کد خبر: ۳۳۰۴۷۶
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
امیدواری برای حل مشکلات مردم فریمان با همکاری آستان قدس رضوی
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: فریمان به عنوان یک قطب مهم صنعتی و کشاورزی در منطقه شمال شرق کشور و خراسان، در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجرایی پیشتاز است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، احسان قاضی‌زاده در مراسم استقبال مردم فریمان از تولیت آستان قدس رضوی و بزرگداشت مقام معلم و آیت‌الله شهید مطهری و دهه کرامت که صبح امروز (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مسجدجامع امام‌خمینی(ره) این شهر با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد، ضمن عرض تبریک این ایام مبارک، حضور تولیت آستان قدس رضوی را در این شهرستان افتخاری بزرگ دانست.

قاضی‌زاده ضمن تجلیل از مقام شامخ شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، فرزند گرانقدر فریمان، ایشان را مایه فخر و مباهات این خطه برشمرد. 

وی با اشاره به عمق و گستردگی اندیشه‌های این شهید والامقام در عرصه‌های گوناگون فرهنگی، فلسفی، اجتماعی و سیاسی، به‌ویژه در موضوع مهم حجاب، تأکید کرد که تفکرات استاد مطهری همواره راهگشای انقلاب اسلامی بوده و این چهره بی‌بدیل، که امام‌خمینی(ره) او را پاره تن خود خواند، با اندیشه‌های دینی ماندگارش، نه‌تنها در تشکیل دولت اسلامی بلکه در تمامی ابعاد انقلاب اسلامی تأثیرگذار بوده است.

نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی، ضمن قدردانی از استقبال باشکوه و پرشور اقشار مختلف مردم این شهرستان، شامل فرهنگیان، روحانیون معزز، بازاریان محترم، برادران و خواهران اهل سنت، کشاورزان زحمتکش، ورزشکاران و سایر گروه‌های مردمی، از حضور تولیت آستان قدس رضوی در این روز خجسته تشکر کرد. 

قاضی‌زاده با یادآوری حضور قبلی تولیت در فریمان در ایام گرامیداشت دهه فجر (۲۲ بهمن‌ماه)، این ارتباط مستمر را مایه دلگرمی دانست.

قاضی‌زاده با اشاره به جایگاه کنونی فریمان به عنوان یک قطب مهم صنعتی و کشاورزی در منطقه، بر پیشتازی این شهر در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجرایی تأکید کرد و گفت: مردم فهیم فریمان مفتخر به میزبانی و همراهی خادمان آستان قدس رضوی هستند.

وی در ادامه سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که این سفر پرخیروبرکت، زمینه‌ساز حل بسیاری از مسائل و مشکلات شهرستان با همیاری و توجه ویژه آستان قدس رضوی شود. 

قاضی‌زاده به موضوعات مهمی در بخش کشاورزی اشاره کرد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشاورزی متعلق به آستان قدس رضوی در راستای توسعه این بخش در فریمان شد. 

همچنین وی ابراز امیدواری کرد که مردم شریف شهرستان فریمان بتوانند از منابع دامداری و موقوفات ارزشمند ملک نیز بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->