تأمین اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران باید منابع حق بیمه را به موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟ افزایش ۵ درصدی ثبت‌نام کلاس هفتمی‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ شهریه مهدکودک‌ها در مرداد ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد | لزوم حمایت از دهک‌های کم‌درآمد نماینده ایران ایر در پاکستان: پرواز مشهد-کویته و بالعکس به زودی راه‌اندازی می‌شود + فیلم امحای بیش از ۱۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم کشف لاشه یک فُک خزری در سواحل شهرستان نور | شمار تلفات فک‌ها در مازندران به حدود ۴۰ قلاده رسید فوت ۳۲ نفر از حجاج ایرانی در حج ۱۴۰۴ افزایش اختلالات گوارشی در فصل تابستان چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده (۲۹ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۳.۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دو عملیات بزرگ مرزبانی کشور کشف شد نشانه‌های گرمازدگی کدام‌اند؟ افزایش سقف حمایت بیمه‌ای برای بیماران خاص در سال ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید

  • کد خبر: ۳۳۳۳۶۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید
رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو گفت: روش تهیه عرقیات از گیاه بر سطح متانول نهایی موجود در آن تأثیرگذار است؛ به همین دلیل توصیه می‌شود از خرید عرقیات فاقد مجوز بهداشتی و نامعتبر خودداری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیری، اظهار کرد: در گیاهان ترکیب سمی به نام متانول وجود دارد که بسته به نوع گیاه، شرایط رشد و تنش‌های وارده، میزان آن متفاوت است.

وی با اشاره به تأثیر فرآیند تولید بر میزان متانول موجود در عرقیات گفت: روش تهیه عرقیات از گیاه بر سطح متانول نهایی تأثیرگذار است. به همین دلیل توصیه می‌شود از خرید عرقیات فاقد مجوز بهداشتی و نامعتبر خودداری شود.

رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: برخی افراد علاقه‌مند به تولید گلاب و عرقیات گیاهی در منزل هستند که در این صورت رعایت چند نکته ضروری است. 

امیری توصیه کرد پیش از آغاز فرآیند، گیاهان به‌دقت پاک‌سازی شده و در مواردی که امکان دارد از ساقه و شاخه‌های کمتر استفاده شود. همچنین مدت زمان خیساندن گیاه در آب و زمان جوش و تقطیر باید تا حد امکان کوتاه شود.

وی تأکید کرد: بخار حاصل از جوشاندن گیاهان در طی فرآیند عرق‌گیری تا زمان سرد شدن، بهتر است در ظرف درباز ریخته شود؛ زیرا باز بودن درب ظرف به تبخیر متانول کمک می‌کند.

رئیس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو تصریح کرد: برخی گیاهان مانند خارشتر، شنبلیله و کاسنی به‌طور طبیعی متانول بیشتری دارند؛ بنابراین بهتر است عرقیات گیاهی از این دسته گیاهان، در حجم بالا و به‌طور مداوم مصرف نشود تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->