اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با چهار سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم جوانی که استادکار بود، اما راه زندگی‌اش را اشتباه رفت | چرا سنگ‌کار ۲۴ ساله دزد شد؟
سرخط خبرها

ازدواج؛ شیرینی‌اش برای تو، برکتش برای ایران

  • کد خبر: ۳۳۵۱۹۲
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴
ازدواج؛ شیرینی‌اش برای تو، برکتش برای ایران
انسان بذر ندارد که در زمین بکارند و چندی بعد، آن را خوشه‌خوشه به خرمن برند. به قول امروزی‌ها از طریق دانلود و با کمک هوش مصنوعی هم نمی‌توان چرخه حیات آدمی را به گردش درآورد.

انسان بذر ندارد که در زمین بکارند و چندی بعد، آن را خوشه‌خوشه به خرمن برند. با گرده‌افشانی هم نمی‌شود نسل آدمی را ادامه داد. به قول امروزی‌ها از طریق دانلود و با کمک هوش مصنوعی هم نمی‌توان چرخه حیات آدمی را به گردش درآورد؛ انسان است، زیست خود را دارد؛ زیست خود خود خودش را.

زادآوری باید تا نسل انسان ادامه یابد. این هم نیازمندِ رویدادی زیستی است به اسم ازدواج؛ همان که پیش‌تر‌ها با نام «پیوند مبارک» از آن یاد می‌شد و زندگی از آن برکت می‌یافت. آدم‌های تنها، چه دختر باشند و چه پسر، برکت ندارند؛ چون پیوند مبارک نداشته‌اند. زندگی‌شان به زمین‌های سنگلاخ و بایر می‌ماند که آبادی ندارد، چه رسد که بخواهد در آبادانی جامعه نقش داشته باشد. این گزاره‌هایی که به‌تصریح یا کنایه کنار هم قرار گرفت، به بلندترین صدا می‌گوید که وضع جامعه خوب نیست، ازدواج بر مدار برکت قرار ندارد، فرزندان امروز که فردا را تخیل می‌کنند، به خود جرئت سازندگی نمی‌دهند. 

به گونه‌ای «هراس‌پنداری» از فردا گرفتارند و امروز را هم از دست می‌دهند. یادشان نیست که زندگی و موفقیت، ساختنی است نه‌فقط خواستنی. اگر به قالی هم تشبیه کنیم، بافتنی است نه یافتنی؛ یعنی باید به میدان زد، باید کار کرد، باید راه را باز کرد، باید امید را جایگزین هراس کرد. ترس را به جادوی ایمان و توکل سپرد و فردیت خویش را با فردیت دیگری از جنس مخالف به زوجیت تبدیل کرد. 

جنس مخالف، موافق زندگی و موفقیت‌ساز عرصه حیات است. نباشد، نه‌تنها که زندگی کامل نیست که خود آدمی هم کامل نمی‌شود. دیده‌ایم اندیشمندانه که صیت و آوازه علمی‌شان، جهان را گرفته است، اما، چون در کوره زندگی مشترک، پخته نشده‌اند، تا همیشه «خام» می‌مانند. این خامی هم در رفتارشان خود را نشان می‌دهد. ازدواج است که در کمال‌یابی انسان، یک راه روشن است. حتی کسانی که کار زوجیتشان با متارکه، نیمه‌تمام مانده است، باز از کسانی که ازدواج نکرده‌اند، کامل‌تر و به اندازه یک تجربه، جلوترند. 

باری، برای جلوتر رفتن به همراه نیاز داریم؛ همراهی انس‌گیرنده و کامل‌کننده؛ همان که در قرآن می‌خوانیم: «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّه وَرَحْمَه إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ: و باز یکی از آیات (لطف) او آن است که برای شما از جنس خودتان جفتی بیافرید که درکنار او آرامش یابید و با هم انس گیرید و میان شما رأفت و مهربانی برقرار فرمود. در این امر نیز برای مردم بافکرت ادله‌ای (از علم و حکمت حق) آشکار است». 

باید دید و خواند و زندگی را معنایی نو بخشید. نگاه ملی نیز اقتضا می‌کند که برای توسعه اقتدار ایران، ازدواج‌ها فراوان شود و به فرزندان برکت یابد؛ چه از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت در جهان معاصر نیز جمعیت است. نمی‌شود با فالوور آن را جبران کرد؛ چنان‌که هیچ پلتفرمی جای جغرافیا را نمی‌گیرد. برای ایران، برای زندگی، باید ازدواج را رونق داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->