انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده

  • کد خبر: ۳۴۶۳۶۵
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶
  • ۱
هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با اشاره به نتایج آزمایش‌های انجام‌شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف می‌تواند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف‌کنندگان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، افزود: در بسیاری از موارد پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت می‌تواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند.

وی ادامه داد: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد، زیرا تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدد وارد بازار می‌شود، به‌طور معمول فاقد استاندارد‌های ایمنی و بهداشتی لازم است و استفاده از آنها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
ما که حریف مادرمون نشدیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->