ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟ تبلیغ دارو در فضای مجازی ممنوع است مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان: تولید آب در خراسان رضوی ۳.۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است بدهی سربه‌فلک‌کشیده‌ دولت به تأمین‌اجتماعی | ۶۰ درصد بازنشستگان، نصف سبد معیشت درآمد دارند اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان قبولی در خرداد صادر شد + جزئیات بر پروژه مهر و ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نظارت می‌شود | نظرسنجی از والدین درمورد فرآیند ثبت‌نام‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۳۰ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا ابتدای هفته آینده پرداخت معوقات فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مطالبه جدی بازنشستگان است
سرخط خبرها

مراقب سلامت محصولات پروتئینی در روز‌های گرم سال باشید

  • کد خبر: ۳۴۶۴۱۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
مراقب سلامت محصولات پروتئینی در روز‌های گرم سال باشید
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به تبعات نگهداری نادرست محصولات پروتئینی در روز‌های گرم سال، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حشمت‌الله رضوی گفت: فرآورده‌های گوشتی از جمله محصولات بسیار حساس به دما هستند و با توجه به افزایش دمای محیط به بالای ۴۰ درجه در بسیاری از استان‌ها، رعایت کامل زنجیره سرد از مرحله تولید تا مصرف، یک الزام غیرقابل چشم‌پوشی است.

وی افزود: در صورت نگهداری فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، ناگت، ژامبون و گوشت‌های بسته‌بندی‌شده در دمایی خارج از محدوده مجاز (۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال یا منفی ۱۸ درجه در حالت منجمد)، خطر رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا مانند سالمونلا، لیستریا و کلستریدیوم پرفرنژنس به‌شدت افزایش می‌یابد.

رضوی با تأکید بر جنبه‌های شیمیایی تخریب فرآورده‌ها گفت: افزایش دمای نگهداری می‌تواند منجر به تسریع در وقوع واکنش‌های پروتئولیتیک و لیپولیتیک، تشکیل ترکیبات مضر مانند آمین‌های بیوژنیک، تغییر رنگ، بو و طعم و در نهایت کاهش ماندگاری و ایمنی محصول شود.

سرپرست اداره امور فرآورده‌های دامی و دریایی خاطرنشان کرد: خودرو‌های حمل باید مجهز به یخچال و ثبت‌کننده دما (دیتالاگر) باشند، همچنین در فروشگاه‌ها وجود دماسنج مدرج و کالیبره‌شده برای کنترل روزانه دمای نگهداری ضروری است. قطع برق و ضعف سیستم‌های پشتیبان یکی از نگرانی‌های اصلی در روز‌های گرم سال است.

رضوی تأکید کرد: بازرسان معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در فصل گرما با تمرکز بر فروشگاه‌های عرضه فرآورده‌های گوشتی، مراکز توزیع و سردخانه‌ها، نظارت‌های هدفمند و تشدیدشده‌ای را انجام می‌دهند و در صورت کشف نگهداری نامناسب یا تقلب، اقدامات قانونی فوری اعمال خواهد شد.

وی از مردم خواست هنگام خرید این فرآورده‌ها به دمای یخچال، سلامت بسته‌بندی، برچسب اصالت و شرایط عرضه دقت کنند و از خرید محصولات دامی که در معرض گرما یا بدون زنجیره سرد عرضه می‌شوند، به‌ویژه در فروشگاه‌های کوچک فاقد تهویه، خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->