۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«بثورات دهان» علامت جدید کرونا

  • کد خبر: ۳۴۷۱۱
  • ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
«بثورات دهان» علامت جدید کرونا
طبق گزارش جدید محققان، در حالی که بثورات پوست با ابتلا به کووید ۱۹ مرتبط است، بثورات داخل دهان هم در برخی بیماران کرونایی بروز می کند.
 

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته یک متخصص پوست و مو آمریکایی، بروز این بثورات که از نظر بالینی به enanthem شناخته می‌شوند همراه با ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ عجیب نیست.

به گفته محققان، enanthem بثوراتی بر روی غشاهای مخاطی زبان است. در بیماران مبتلا به عفونت‌های ویروسی نظیر ابله مرغان بسیار شایع است و مشخصه بسیاری از بیماری‌های ویروسی است که بر غشای زبان تأثیر می‌گذارد.

دکتر «خوآن جیمنز کوح»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بیمارستان رامون اسپانیا، ۲۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و بثورات پوستی ناشی از آن را بررسی کردند.

از بین این تعداد از بیماران، ۶ بیمار (۲۹ درصد) مبتلا به enanthem در داخل زبان شأن بودند. رده سنی بیماران ۴۰ تا ۶۹ سال بود.

بثورات زبان از دو روز قبل از شروع سایر علائم بیماری کووید ۱۹ تا ۲۴ روز بعد بروز کرده بود.

از آنجائیکه بروز بثورات دهان با مصرف دارو در بیماران مرتبط نبود این نظریه تقویت شد که بیماری ناشی از کروناویروس جدید موجب ظهور این لکه‌های قرمز بر روی زبان می‌شود.

هنوز وسعت بروز این علامت مرتبط با کووید ۱۹ مشخص نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->